Humana strana glumca

Utjelovio teško bolesnog mladića: Bilo je strašno!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića jučer navečer održan je jubilarni, deseti po redu, božićni koncert "Želim život" u sjećanje na Anu.

Na humanitarne telefone tijekom božićnog koncerta 'Želim život' javljao se i glumac Amar Bukvić. Amara svi znaju iz brojnih uloga, a ono što se manje zna jest da je nedavno snimio kratkometražni film o mladiću koji boluje od leukemije. Priznaje, jako težak zadatak. 'Bilo je strašno zahtjevno, imao sam sličnu situaciju sa svojim kolegom koji je imao takav problem - na kraju je živ i zdrav. Postaviti se u situaciju da ti se tako nešto može dogoditi, to je strašno', rekao je Bukvić.

Pogledaj i ovo showbuzz S kim će provesti blagdane? Severina o godini na odlasku i planovima za sljedeću: "Nakon 20 bolnih i nenadoknadivih mjeseci sretna sam što sam ustrajala!"

Zajedno smo najjači - prikupljeno više od milijun i 200 tisuća kuna

Humanitarni broj 060 9000

Pozivima na humanitarni broj 060 9000 građani mogu do 31. prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi. Na ovogodišnjem koncertu brojne posjetitelje su, među ostalim, zabavili i Severina, Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i mnoga druga estradna imena. Prikupljeno je više od milijun i 200 tisuća kuna.

Snimku koncerta pogledajte na novatv.hr.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene