ma vidi ti nje!

Slavna voditeljica jedan odjevni predmet nikako ne voli nositi, a to je ovaj put bilo i više nego očito!

Amanda Holden - 4 Amanda Holden - 4 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Holden - 2 Amanda Holden - 1 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 5 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 4 Amanda Holden - 3 Amanda Holden - 4 Amanda Holden - 6 Amanda Holden - 1 +19 Amanda Holden - 2 Galerija

Amanda Holden za ležernu šetnju gradom odabrala je bež haljinu u kojoj je sve poglede usmjerila na svoje bujne grudi.

Britanska radijska i televizijska voditeljica Amanda Holden prošetala se u jednostavnoj pletenoj haljini s gumbićima po sredini, a ispod nje bilo je vidljivo da ne nosi grudnjak.

Tako su u prvom planu bile njezine raskošne grudi, ali i bradavice koje su se ocrtavale.

Na haljinu je kombinirala visoke kožne čizme, dugački kaput i torbu u bež boji.

Kosu je raspustila, a kao modni dodatak imala je sunčane naočale. Paparazzi su je ulovili nasmijanu od uha od uha.

Inače, Amanda se dodatno proslavila i kao jedna od članica žirija showa "Britain's Got Talent", u kojoj su je mnogi kritizirali zbog psovanja. Voditeljica je objasnila da je to bio dio njezina performansa.

"Iako sam jako otvorena osoba i većinu vremena sam u potpunosti svoja, to je lažna okolnost kada sjediš za stolom i sudiš. Veoma sam svjesna sebe i što bih sljedeće trebala reći", ispričala je u jednom intervjuu.

Amandu na Instagramu trenutačno prati gotovo dva milijuna obožavatelja s kojima rado dijeli svoje razgolićene fotografije i hvali se utegnutom linijom, a mnogi se dive i njezinu mladolikom izgledu. Od 2008. godine u sretnom je braku sa 66-godišnjim glazbenikom Chrisom Hughesom, s kojim ima kćeri Alexu i Hollie.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 3 Nives Celzijus i Matea Zeljković - 2 +27 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives uvijek nađe originalno mjesto i pozu za golišavo poziranje: ''Svaka čast onome tko pored nje primijeti traktor!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Stunić i Jasna Nanut Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Mia Kovačić, Ana Stunić (FOTO: Dnevnik.hr) Ana Stunić +19 Ana Stunić Nekad i sad Bila je prva voditeljica IN magazina, vodila je i Red Carpet, a sada je snimljena u rijetkom izlasku nakon odlaska s malih ekrana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene