Jedna je mama!

Alka Vuica podijelila rijetku fotografiju s majkom i otkrila za što je zaslužna: ''Moja majčica, topla i meka...''

Alka Vuica s majkom - 1 Alka Vuica s majkom - 1 Instagram 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica s majkom - 1 Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 4 Alka Vuica - 3 Alka Vuica i Siniša Vuco Alka Vuica - 1 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 3 +3 Alka Vuica Galerija

Alka Vuica podijelila je rijetku fotografiju sa svojom majkom i otkrila kako su provele zajednički dan i za što je zaslužna u Alkinom životu.

Naša pjevačica Alka Vuica sa svojim je pratiteljima podijelila rijetku fotografiju sa svojom majkom koju ne pokazuje često.

Pogledaj i ovo Alka Vuica - 3 Zvijezda među okupljenima Alka Vuica u Jastrebarskom pobrala svu pozornost na predstavljanju SDP-ove liste, jedan kolega nije propustio zabilježiti druženje s pjevačicom!

U posebnoj objavi, Alka je opisala kako su ona i majka provele dan te kakva je njena majka kao osoba.

"Moja majčica Zdenka, topla i meka kao 'Zdenka sir', nježna i tužna pjesnička duša, zaslužna za moju ljubav prema pjesmama i riječi. Predivan dan u obilasku Bujštine i divan ručak s mamom u jednoj od najboljih gostiona u okolici Stari Podrum. Hvala Miri na savršenim njokima i šugu od boškarin", napisala je Alka u opisu na Instagramu.

''Jedino pravo bogatstvo je majčina ljubav, čuvaj ju'', ''Neprocjenjivo je imati majku!'', ''Nešto najljepše! Druženje s majčicom!'', ''Jedna je mama'', pisali su joj pratitelji u komentarima.

Alka je na fotografiji nježno prigrlila majku s osmijehom na licu nakon zajednički provedenog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

Alka je na sceni prisutna već 40 godina, a tijekom karijere napisala je više od 300 pjesama, od kojih su mnoge postale bezvremenski hitovi.

Ovog ljeta, pohvalila se i kako se uključila u politiku te se pridružila SDP-ovoj stranci u zagrebačkoj sastavnici.

''Alka Vuica naš je novi član! Želimo joj ovim putem dobrodošlicu, sigurni smo da će svojom energijom i znanjem doprinijeti našoj stranci. Veselimo se svakom novom članu!'' napisali su u opisu fotografije na kojoj Alka pozira s jednim od članova SDP-a i drži pristupnicu za učlanjenje.

Međutim, ovo nije Alkina prva politička avantura. Njezinu kandidaturu za predsjednicu Republike Hrvatske 2009. godine podržala je Zelena lista, ali je od kandidature na kraju odustala.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Kovačević - 1 Maja Kovačević - 2 Marijana Seifert Marijana Seifert +23 Marijana Seifert Celebrity Sestra Marijane iz Big Brothera: ''Saznali smo 99 posto toga i nekako to pokušavam prihvatiti, dobili smo sliku''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Lisac - 2 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 3 Josipa Lisac - 2 +16 Josipa Lisac - 1 Celebrity Josipa Lisac kakvu još nismo vidjeli, pogledajte kako se snašla u neočekivanoj ulozi na videu koji je objavila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene