Zlatna Venera

Visoki prorez odao malu tajnu zanosne Ukrajinke – ispod haljine nije nosila donje rublje

Alina Baikova (Foto: Profimedia) Alina Baikova (Foto: Profimedia) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Baikova (Foto: Profimedia) Alina Baikova (Foto: Profimedia) Alina Baikova (Foto: Profimedia) Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Instagram) Alina Baikova (Foto: Instagram) +0 Alina Baikova (Foto: Instagram) Galerija

Model Alina Baikova na Tjednu mode u Milanu plijenila je svu pažnju u haljini ispod koje nije nosila gaćice.

Milanski Tjedan mode svaki put okupi tisuće ljepotica i ljepotana, kao i faca iz svijeta slavnih, a ni ova godina nije iznimka. Modni tjedni trenutačno se održavaju diljem Europe, a ova manifestacija u Milanu privuče najviše pažnje jer se tradicionalno smatra da je upravo talijanski modni tjedan najbitniji događaj svijeta mode. 

Ovogodišnje revije iznenadile su kreativnim odjevnim predmetima, a modeli koji su ih nosili između ostalih su Gigi Hadid (24), Irina Shayk (33), Joan Small (31), a tu se našla i manekenka Kaia Gerber (18), kći slavne Cindy Crawford.  

Ipak, unatoč tome što su mnoge slavne manekenke prošetale pistama, jedna manje znana ljepotica privukla je svu pažnju. Tridesetogodišnja Ukrajinka Alina Baikova model je i manekenka za koju se šuškalo da je djevojka Leonarda DiCaprija, a na kraju se ispostavilo da to nije istina. Alina ionako ne treba slavnog dečka da bi plijenila pozornost javnosti. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@vennari_official @amarsana_style @amfar

Objavu dijeli Alina Baikova (@alina_baikova)

U Milanu se ta izazovna dama pojavila u zlatnoj haljini koja je naglasila njezin dekolte, a kombinaciju je upotpunila zlatnom torbicom i cipelama. No objektive fotoaparata nije privukao dekolte, već visoki prorez haljine koji je otkrio manekenkine vitke noge, ali i to da ispod haljine ne nosi gaćice. 

Provokativna uska haljina savršeno je obgrlila Alinino vitko tijelo, a dok je ljepotica hodala, jedva je uspijevala prikrti njezina najintimnija mjesta. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) Maja Šuput (Foto: Instagram) +0 Maja Šuput (Foto: Instagram) Celebrity Estradna kraljica nekad je izgledala potpuno drukčije, a mi smo se prisjetili svih njezinih transformacija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene