Ne mari za poglede

Slave se odrekla još prije 20 godina, pa lijepoj glumici nije problem šetati bez grudnjaka pred fotografima

Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Getty 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Silverstone i Christopher Jarecki (Foto: Getty) Galerija

Najpoznatija po ulozi Cher Horowitz u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa", Alicia Silverstone je prošetala bez grudnjaka u opuštenoj kombinaciji te nije marila za znatiželjne poglede prolaznika.

Glumica Alicia Silversone još je davne 1996. godine kupila raskošni dom na Hollywood Hillsu, a fotografi su je uhvatili u ležernoj šetnji sa psom u blizini.

Najpoznatija po ulozi Cher Horowitz u filmu "Djevojke s Beverly Hillsa", Alicia je prošetala bez grudnjaka u opuštenoj kombinaciji te nije marila za znatiželjne poglede prolaznika.

Nekad buntovna tinejdžerica danas vodi potpuno drugačiji život, a prije gotovo 20 godina odlučila je kako odlazi iz Hollywooda. Na vrhuncu slave je bila dok je imala tek 19 godina, nakon čega je zaključila da više ne želi glumiti se se povukla. Odbila je brojne uloge koje su joj nudili, a danas je posvećena pisanju knjiga i zdravoj prehrani.

Silversone je dugo godina bila u vezi s glazbenikom Christopherom Jareckim, za kojeg se udala 2005. godine. Par ima zajedno sina, a prije dvije godine su se razišli. Glumica nikada nije previše detalja o svom privatnom životu dala u javnost, a već odavno si je obećala da nikada ni neće.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) +4 Ivana Vida (Foto: Instagram) Celebrity Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene