Prije svih operacija

Ivana Vida priznala je posjete kirurgu, a evo kako je izgledala prije samo šest godina - promjena je drastična!

Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Ivana Vida (Foto: Instagram) Domagoj i Ivana Vida (Foto: Instagram) +0 Ivana Vida (Foto: Instagram) Galerija

Prije nešto što se vjenčala za Domagoja Vidu, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente, a prije šest godina bila je "Kraljica Hrvatske".

Ivana Vida nikada nije skrivala da je bila na plastičnim operacijama, no supruga jednog od najsimpatičnijih hrvatskih reprezentativaca nikada nije otkrila što je točno korigirala.

Pogledaj i ovo Ivana i David Vida - 3 isti su! Supruga i sinčić Domagoja Vide vjerno su bodrili Vatrene na utakmici za broncu, a plavokosi David tatina je slika i prilika!

Prije nego što se vjenčala za Domagoja Vidu, Ivana je na izborima ljepote osvojila čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Na fotografijama od prije šest godina jasno se vidi da je ova 26-godišnjakinja dosta toga korigirala, a u odnosu na prije zaista je neprepoznatljiva. Promijenila je boju kose, stil šminkanja te se podvrgnula nekoliko estetskih operacija što ni ne skriva. Kada su je jednom pratitelji na Instagramu pitali što je točno operirala, samo je kratko odgovorila - svašta. Tom je prigodom otkrila i da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu.

Ivana priča engleski i ruski, a kuhanje ju opušta. Otkrila je i da bi voljela imati četvero djece, da sinčić David nema dadilju, čuvaju ga ona i suprug ali ide u vrtić.

Domagoj je često znao istaknuti da je njemu njegova supruga uvijek prekrasna i da je u svemu podržava. 

Ivana i Domagoj vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina nakon šest godina veze, a roditelja su sina Davida.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Celebrity Ne krije ponos mjestom gdje je odrastala: Franka zaplesala u prozirnoj suknji na luksuznom obiteljskom imanju

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene