najslađe neprospavane noći!

Prijović se u još neviđenom videu prisjetila pet nastupa u Areni, pogledajte kako su izgledale pripreme za najveće koncerte u regiji!

Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Antonio Balic / CROPIX 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović i Filip Živojinović Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Maya Berović i Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović sa sinom - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 32 +21 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 31 Galerija

Pjevačica Aleksandra Prijović ponovno se na svom Instagramu prisjetila svojih povijesnih nastupa u Areni Zagreb, a uz dulji videozapis pokazala je i kako su izgledale pripreme s njezinim poznatim gostima.

Zvijezda regije Aleksandra Prijović još je pod dojmom svojih nastupa u Areni Zagreb, a ova lijepa pjevačica sad je objavila novi videozapis. U njemu je pokazala kako su izgledale pripreme za koncert, postavljanje pozornice, ali i probe s pjevačima gostima koji su pjevali s njom.

''Hvala za pet nezaboravnih noći u Zagrebu'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic)

Aleksandra je, unatoč tome što su koncerti prošli, i dalje tema domaćih medija, a brojne domaće i regionalne zvijezde osvrnule su se na njezin uspjeh i rasprodane Arene što nije uspjelo još nikome dosad.

Na nju se sad osvrnuo i još jedan legendarni pjevač. Frontmen Bijelog dugmeta Alen Islamović dao je intervju za srpski Kurir, a osim skore obljetnice 50 godina benda, pjevač je prokomentirao i uspjeh Aleksandre Prijović koja je rasprodala pet zagrebačkih Arena.

"Prijović je trebala raditi Hipodrom u Zagrebu, bez veze se patila s pet Arena. Bolje bi joj bilo da je dovela 50 tisuća ljudi ili možda sto na Hipodrom u Zagrebu i riješila problem jednim udarcem. Onako se patila.

Po meni je to patnja. Ja bih prije otišao na Hipodrom i radio jedan pošten koncert za 200-300 tisuća ljudi, kao što smo ga napravili, nego tu se cijediš u Areni da naguraš 200 tisuća, treba ti 10 Arena", rekao je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden i kći Jelena Bilbija Minović Neda Ukraden - 4 Neda Ukraden - 5 +27 Neda Ukraden - 6 Zanimljivosti Neda Ukraden pozirala u zagrljaju svima dobro poznatog muškarca: "Našla sam i ja svog djedicu!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Dinom Merlinom Tarik i Lejla Filipović sa sinovima i Zdravkom Čolićem Tarik i Lejla Filipović Tarik i Lejla Filipović +14 Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Celebrity Tarik i Lejla pohvalili se fotografijama iz izlaska sa svojim sinovima, obojica su ih prerasla, a evo gdje su se zajedno provodili!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene