Nju nose svi

Evo tko je poseban u životu ove domaće dizajnerice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lijepa dizajnerica predstavit će novu kolekciju na skorašnjem BIPA Fashion.hr-u. Otkrila nam je u intervjuu ponešto o svojim počecima i planovima.

Aleksandra Dojčinović uskoro će predstaviti svoju novu kolekciju na BIPA Fashion.hr-u. Reviju, pod pokroviteljstvom Beck'sa, doći će, sigurni smo, pogledati i brojne njene slavne muze. Aleksandrine ženstvene modele nose svi, brojne glumice i dame sa estrade, a više puta u njenim kreacijama pojavila se i Severina. Mlada dizajnerica otkrila nam je ponešto o svojim počecima, ali i planovima te otkrila kako je najbolje zabavlja.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

1. Vaši ženstveni modeli vrlo brzo našli su brojne poklonice među slavnim damama u Hrvatskoj i regiji. Jeste li na početku karijere očekivali da će vas jednog dana nositi praktički svi?

- Sjećam se još uvijek prvog dana škole, sa sedam godina, kad su svi moji vršnjaci na pitanje što žele postati odgovarali s doktori, pjevačice i slično, a ja sam rekla da ću biti Žuži. Već sam tada, očito, znala svoj put i tko sam, a kada je tomu tako, onda s lakoćom i radiš i živiš. Bez obzira na činjenicu da sam kreativac nikada nisam bila nerealna i uvijek sa oprezom razmišljam o budućnosti, očekivanja su sklizak teren, naročito ako se udruže sa krivim procjenama.

Dizajneri odabrali modele za 20. jubilarni BIPA FASHION.HR

2. Tko vam je omiljena domaća dama kad su suradnje u pitanju? Možete li nam otkriti neku anegdotu?

- Nemoguće mi je izdvojiti jednu damu, jer se volim družiti i raditi sa svim ljudima od kojih imam što naučiti, s onima koji daju dodatnu vrijednost tom našem odnosu, bio on poslovan ili privatan. S godinama se na tim druženjima skupilo i more anegdota, nekad su falile baš te cipele na snimanju, nekad je sve kasnilo pola dana, a ja imala tri sastanka, nekad fotografije ne bi ispale onakve kakve bih zamislila, nekad bi se dogodila neka nezgoda, nekad ne bi mogli snimati od smijeha, ali u svakom slučaju sve to pamtim sa smiješkom i kad god sam pred nekim velikim problemima, samo se upitam što bih iz toga mogla naučiti, koju lekciju. Nakon toga mi sve bude lakše.

3. Koga biste voljeli vidjeti u svojim komadima - a još niste?

- Bila bi to Cate Blanchett, koju doduše neću vidjeti u svojim komadima, ali ona je za mene dama u pravom smislu i velika ikona stila.

4. Postoji li netko poseban u vašem životu? Tko vam je najveća podrška u svemu što radite?

- Postoji ljudi koji svakodnevno oplemenjuju moj život. No, naučila sam i to da svatko od nas treba najprije sam sebi biti najbolji prijatelj, iako će to na prvu možda zazvučati sebično, ali to je jedini način da i drugima budemo dovoljno dobri.

Revija Aleksandre Dojčinović otvara 20. jubilarni Bipa fashion.hr

5. Gdje se vidite za deset godina, u kojem pravcu vidite razvoj vlastite karijere?

- Planiranje je poželjno i zdravo za firmu, ja uvijek znam unaprijed velike aktivnosti za nadolazeće sezone. Planirajte ne da biste suludo kontrolirali svoje poslovanje, već da biste se čim bolje snašli u nepredvidivim situacijama. Dugoročni i nerealni planovi nisu moj stil, uvijek želim danas dati svoj maksimum kako bi sutra bilo najbolje moguće.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene