Predviđaju joj veliki uspjeh!

Albina: ''O predstavljanju Hrvatske na Eurosongu maštam od djetinjstva, podršku imam i od inozemne publike!''

Albina Albina PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Galerija

Albina Grčić je u intervjuu za DNEVNIK.hr otkrila tko joj je najveća podrška, čiji nastup na Eurosongu joj je ostao posebno u pamćenju, ali i sve o pripremama za nastup u Rotterdamu.

Albina Grčić Hrvatsku će predstavljati na Eurosongu u svibnju ove godine s pjesmom "Tick-Tock", a o ovoj mladoj Splićanki puno se priča posljednjih dana.

Pogledaj i ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Koja vam je najbolja? Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

Ova 22-godišnja pjevačica stekla je vojsku obožavatelja zahvaljujući svojoj energičnoj pjesmi, a predviđaju joj i visok plasman na Eurosongu. Za DNEVNIK.hr ispričala je detalje nastupa, ali i priprema za Eurosong. Otkrila je i kakav je osjećaj pobijediti na Dori.

"Osjećaj je izvanredan, o nastupu na Dori i predstavljanju Hrvatske na Eurosongu maštam od djetinjstva pa je ovo za mene definitivno ostvarenje sna. Tim i ja smo se dugo pripremali za nastup, jako smo vjerovali u pjesmu “Tick-Tock” i presretna sam što je publika prepoznala sav trud koji smo uložili", kaže Albina te je ispričala i tko joj je najveća podrška. "Nakon Dore, podrška i riječi pohvale stižu sa svih strana, i od hrvatske i od inozemne publike. To mi jako puno znači i daje mi dodatnu motivaciju i vjetar u leđa. Prijatelji i obitelj su mi velika podrška, vjeruju u mene i iznimno sam zahvalna što ih imam uz sebe", kaže mlada pjevačica.

Otkrila je i je li inače pratila Eurosong, ali i čiji joj je nastup najviše ostao u pamćenju. "Jesam, i Eurosong i Doru. Jedan od najdražih nastupa mi je nastup Loreen s njezinom pobjedničkom pjesmom 'Euphoria'. Mislim da je njezina izvedba sadržavala sve elemente, od odlične pjesme, do jakog vokala, scenografije i same atmosfere. Izdvojila bih i Eleni s njezinom izvedbom pjesme 'Fuego'", ističe Albina.

"Pripreme za Eurosong su počele, tim i ja odmah nakon Dore počeli smo razgovarati o daljnjim planovima i trenutačno se intenzivno pripremamo za period koji je pred nama. Želimo izvedbu podići na još višu razinu, predstaviti 'Tick-Tock' u Rotterdamu najbolje što možemo i ostvariti što bolji plasman Hrvatske", kaže Albina, koja nam je otkrila i kako je tekao njezin glazbeni put.

"Glazba je oduvijek bila na razne načine prisutna u mojem životu. Moj je otac bio u klapi, na obiteljskim smo druženjima često pjevali, u djetinjstvu sam krenula u glazbenu školu i na zbor, a istaknula bih i sudjelovanje u mjuziklu tijekom srednje škole. Što se ciljeva tiče, trudim se živjeti u trenutku i posvetiti se planovima u bližoj budućnosti, a tako sam razmišljala i prije godinu dana, kad me publika postupno počela upoznavati, osobito kroz moj prošlogodišnji singl 'Imuna na strah'. Iznimno sam zahvalna na svim lijepim stvarima koje mi se trenutačno događaju na glazbenom planu", zaključila je pjevačica.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Celebrity Rozga se prošetala u suknji s opasno visokim prorezom, neki su u nevjerici pa ju pitaju kad je fotka snimljena

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene