hmm...

Naša pjevačica nakon prekida duge veze objavila još jednu senzacionalnu fotku uz zanimljivu poruku za koju se svi pitaju je li upućena nekome!

Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 1 Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 1 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 1 Albina Grčić +25 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić pozirala je u crnom topiću koji je pokazao njezine isklesane trbušne mišiće, ali i prirodnu ljepotu.

Pjevačica Albina Grčić u zadnje vrijeme sve više blista u svojim outfitima u kojima naglašava svoje primamljive atribute.

Objavila je niz fotografija na kojima pozira sa repom u crnom  kompletiću koji je u prvi plan stavio njezin isklesani trbuh, a ni zanosna figura nije mogla pobjeći od pogleda pratitelja.

"Na moj način ili nikako", napisala je u opisu, a mnogi se pitaju poručuje li to bivšem dečku i nogometašu Ivanu Ćalušiću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Jao", napisala joj je Helena Janjušević pa dodala niz emotikona vatrica.

"Gledam i ne vjerujem", "Top", "Prelijepa plavuša", "Predivna si", "Afrodita", glasili su neki od komentara.

Nedavno je  otkrila u kakvom je odnosu s bivšim dečkom Ivanom Ćalušićem nakon što su prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je Albina u intervjuu za Story.

A da joj sloboda stvarno godi pokazala je u nekoliko solo izlazaka, među kojima je posljednji bio Ultra Europe Festival u Splitu. Tamo je pozirala u srebrnom grudnjaku na koji je kombinirala crne hlačice i crnu prozirnu bluzu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač Sonja Kovač - 8 +28 Sonja Kovač - 9 Celebrity Sonja Kovač pokazala kako uživa na odmoru sa zaručnikom koji ne voli pažnju medija, ali pizori nje u badiću su ono što se komentira!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier Claudia Rivier - 3 Claudia Rivier - 5 +25 Claudia Rivier - 6 Celebrity Slavonka o čijim grudima se ne prestaje pričati i ovoga je puta bujne atribute jedva ugurala u gornji dio badića!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene