"Ne bih više ništa dodala"

Albina otkrila u kakvom je odnosu s bivšim dečkom, nakon prekida jedna im je stvar ostala normalna!

Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 5 +13 Albina Grčić Galerija

Albina Grčić je otkrila u kakvom je odnosu s bivšim dečkom Ivanom Ćalušićem nakon što su prekinuli dugogodišnju ljubavnu vezu.

Pjevačica Albina Grčić po prvi je put otvoreno progovorila o prekidu veze s nogometašem Ivanom Ćalušićem i otkrila u kakvom su odnosu danas, nakon što je njihovoj dugogodišnjoj ljubavi došrao kraj.

O tome se počelo šuškati nakon što je ona obrisala njihove zajedničke fotografije s društvenih mreža, a onda tek nakon nekog vremena za Slobodnu Dalmaciju kratko prokomentirala da više nisu zajedno. Sada je pak odlučila otkriti kako se osjeća i u kakvom je odnosu s Ivanom nakon svega.

"Sloboda mi je novi osjećaj. I prethodna moja veza bila je duga pa dugo nisam bila solo. Ne mogu reći da mi je posebno dobro, kao ni posebno loše. Samo sam se naviknula na novu situaciju. Fokusirala sam se na druge stvari koje su vezane isključivo uz mene i moj život, na ono što mi je potrebno za osobni rast. Nismo mi zakrvili, dobro smo. Naravno da ćemo se pozdraviti kad se vidimo i mislim da među nama nema zle krvi. Ne bih više ništa dodala na tu temu", izjavila je Albina u intervjuu za Story.

A da joj sloboda stvarno godi pokazala je u nekoliko solo izlazaka, među kojima je posljednji bio Ultra Europe Festival u Splitu. Tamo je pozirala u srebrnom grudnjaku na koji je kombinirala crne hlačice i crnu prozirnu bluzu.

"Goriš", "Za tebe uvijek", "Najljepša plavuša", "Bomba", "Ljepoto", "Predivna", bili su samo neki od komentara koje je dobila.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll Ivana Knoll - 7 +30 Ivana Knoll - 1 Celebrity Pogledajte snimku zbog koje je Ivana Knoll dobila upozorenje Instagrama, požalila se odmah: "Preseksi sam za njih"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte - 1 Princeza Charlotte - 2 Princeza Charlotte - 4 Princeza Charlotte - 3 +12 Princeza Charlotte - 5 Celebrity Izgleda da Đoković nije impresionirao malenu princezu Charlotte, njezine fotografije postale su hit iz očitog razloga!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene