Ostvarila mu se želja

Naš plesač ne suzdržava emocije poslije nastupa koji će pamtiti cijeli život, za to ima čak dva posebna razloga!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju DOMENICA I ALAN Ples sa zvijezdama ep 1 Alan Walme - 2 Alan Walme - 1 Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica Domenica +1 Domenica Galerija

Alan Walme je mentor pjevačici Domenici Žuveli u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem je prvi put nastupio na svoj rođendan.

Plesač Alan Walme prvi put je dobio priliku biti mentor u showu Nove TV "Ples sa zvijezdama" što mu je, priznaje, bila želja od malih nogu.

Pogledaj i ovo Alan Walme Rasplesana obitelj Upoznajte zgodnog brata naše najseksi plesačice, prvi put se natječu jedan protiv drugog, a on ima tužnu vijest za buduće obožavateljice

S plesanom partnericom, pjevačicom Domenicom Žuvelom, otvorio je prvu emisiju showa, a predstavili su se rumbom koju su otplesali na hit Petra Graše "Moje zlato" i od žirija dobili pohvale.

Osim što mu se ostvario san o sudjelovanju u showu, Alan je imao još jedan razlog za slavlje.

"Nastup koji će mi ostati urezan za cijeli život, oduvijek mi je bila želja nastupati u Plesu sa zvijezdama i ta želja mi se ostvarila baš na rođendan. Hvala Vam svima na lijepim željama i podršci. Jako sam ponosan na svoju Korčulanku Domenicu. Za mene si ubila i jedva čekam da vidite što smo vam pripremili za idući show", napisao je na Instagramu uz snimku nastupa, a zatim je podijelio i fotku na kojoj pozira na setu showa s rođendanskom tortom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alan Walme (@alan.walme)

"Najbolji rođendan ikad", zaključio je.

Rođendan mu je na Instagramu čestitala i njegova plesna partnerica.

"Dok ne krenem objavljivat plesne slike, moram samo napisat da me ovo sunce svaki dan cijeli mjesec uči, podučava, nasmijava i tu i tamo naživcira kad me natjera da radim 'trust fall', ali o tome ćemo neki drugi put. Presretna sam što smo njegov dan proveli zajedno u plesu. Alan Walme želim ti naaajsretniji rođendan", poručila je Domenica uz njihovu zajedničku fotku.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli D O M E N I C A (@dome.nica)

Alan je inače brat naše poznate plesačice Valentine Walme, koja je također mentorica u novoj sezoni showa pa se natječu jedno protiv drugog.

"Ovo je prvi put da se natječemo jedan protiv drugoga, ne gledamo to na način tko će dalje dogurati ili napraviti bolji show. Međusobno smo si podrška i pomažemo si, ja znam sve njene adute kao što i ona moje tako da ih je teško iskoristiti protiv sestre", kazao je za DNEVNIK.HR Alan koji je sa sestrom osvojio brojne medalje, pehare i priznanja, ne samo na domaćim, već i internacionalnim natjecanjima.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak Ivana Čuljak +0 Ivana Čuljak Lošić Celebrity Supruga Mate Rimca javno pohvalila svoju svima dobro poznatu prijateljicu: "Ma vidi ti te nogice!"  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene