Zanosna plavuša

Kći slavnog nogometaša zasjenila je sve na obiteljskom odmoru, čak i njega, a kako se provode, najbolje pokazuju fotografije!

Hollie Shearer Hollie Shearer Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Hollie Shearer - 8 Alan i Hollie Shearer - 1 Alan i Hollie Shearer - 2 Hollie Shearer - 6 Hollie Shearer - 7 Hollie Shearer - 9 Hollie Shearer - 10 Hollie Shearer - 12 Hollie Shearer - 14 Hollie Shearer - 13 +6 Hollie Shearer - 11 Galerija

Alan Shearer provodi obiteljski odmor na Barbadosu, na kojem najviše pozornosti privlači njegova kći Hollie Shearer.

Bivši britanski nogometaš Alan Shearer uživa u svojim umirovljeničkim danima, a ovih dana odmara se na Barbadosu u društvu obitelji, gdje su ih snimili i paparazzi.

Društvo je uhvaćeno na luksuznoj jahti, dobro raspoloženi plesali su na palubi, a posebnu je pozornost privlačila i njegova kći Hollie. 28-godišnjakinja koja gradi karijeru pjevačice i na društvenim se mrežama pohvalila egzotičnim odmorom. Na profilu na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija na kojima izazovno pozira u bikinijima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hollie Shearer (@hollieshearer)

"Predivna si", "Kapetanica Hollie", "Oduzimaš dah", "Ljepotica", "Odlične fotografije", "Apsolutno prekrasna", "Fantastično izgledaš", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Hollie je u sretnoj vezi s igračem ragbija Joeom Marchantom, no njega ovog puta nije bilo na vidiku.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 Lepa Brena i Boba Živojinović Lepa Brena, Boba Živojinović, Viktor Živojinović +14 Lepa Brena - 3 Celebrity Lepa Brena iznenadila izgledom bez filtera i fotošopa, a pažnju je ukrao njezin sin, koji se dugo borio s viškom kilograma!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Robin Wright i Clement Giraudet - 4 Robin Wright i Clement Giraudet - 2 Robin Wright i Clement Giraudet - 1 Robin Wright i Clement Giraudet - 3 +17 Robin Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Zbog 18 godina mlađeg frajera prozvali su je ženom pumom, a velikoj ljubavi sada je došao kraj i čini se da joj nije lako

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene