Zvijezda 1960-ih

A titula za najbolje tijelo svih vremena pripada...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U velikoj anketi čak 40 posto glasova pripalo je ovoj seksi pop ikoni 20. stoljeća!

Filmsku boginju Marilyn Monroe Britanci su proglasili poznatom osobom s najljepšim oblinama svih vremena. Više od 50 godina nakon njezine smrti, hollywoodska ikona dobila je najviše glasova i muškaraca i žena.

>> Poput Marilyn: Skinula se i pozirala u bazenu!

Da je Marilyn imala najbolje tijelo u povijesti, smatra 40 posto ispitanika. Među prvih pet su i 'stare dive'; Raquel Welch, Sophia Loren i Jayne Mansfield. Jedina suvremena osoba koja se uvukla među prvih 5 je Kelly Brook koja se nalazi na drugom mjestu.

Pogledaj i ovo Marilyn Monroe (Foto: Instagram) tužna ljubavna priča Njihov brak je potrajao samo devet mjeseci, a ono što je on radio čak 20 godina nakon njezine smrti još i danas fascinira

Podsjetimo, Marilyn Monroe bila je pop ikona 20. stoljeća, a njezina tragična i nagla smrt ju je pretvorila u legendu zbog čega se brojne zvijezde žele, ali ni danas ne mogu usporediti s njom.

Pravim imenom Norma Jean Mortenson, Marilyn Monroe se često selila kod udomiteljskih obitelji i u domove da bi se naposljetku sa 16 godina udala kako se više ne bi morala vraćati u dom. Naime, majka joj je bila psihički bolesna, a oca nikad nije upoznala. Nakon što se udala, napustila je srednju školu i zaposlila se u tvornici aviona gdje je špricala dijelove letjelica. Jednom prilikom su je snimili iz Yank časopisa, a fotograf ju je potaknuo da traži posao modela. To ju je vrlo brzo dovelo do ugovora u Hollywoodu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene