Preslatko stvorenje

"Dajte joj da vodi!" Malena ukrala show i postala zvijezda večeri!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Petogodišnja Blue Ivy postala je zvijezda večeri!

Ma tko kaže da su Adele i Beyonce najveće zvijezde ovogodišnjih Grammyja? Ako pitate korisnike društvenih mreža, velike glazbene ikone zasjenila je jedna petogodišnja djevojčica. Blue Ivy, inače kći Beyonce i Jay Z-ja, osvojila je srca internetskih korisnika diljem svijeta.

Pogledaj i ovo Taylor Swift obara sve rekorde! Ova žena srušila je internet nakon što je njezina objava u samo pet minuta skupila više od 2,2 milijuna lajkova!

Preslatka djevojčica dodjelu je pratila obučena u ružičasto odjelce na kojem bi joj pozavidjele i brojne svjetske trendseterice, a mnoge je u svojoj odjevnoj kombinaciji podsjetila i na preminulog Princea.

Mala šminkerica sjedila je mirno u krilu Jay Z-ja dok je Beyonce bila na pozornici, a tijekom večeri malena modna ikona čak je i zaplesala. Time je još više osigurala svoj status zvijezde večeri. "Nadam se da će ona biti domaćin iduće godine", "Oprosti Adele, Beyonce, Lady Gaga, Katy Perry. Svi pričaju samo o Blue Ivy", samo su neki od komentara koji su osvanuli na Twitteru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene