Ovo je top!

Buđenje i Neno Belan u novoj verziji uspješnice "Sve da hoću", nakon sedam godina opet zajedno!

Neno Belan i Buđenje Neno Belan i Buđenje Screenshot/Youtube 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan i Buđenje Neno Belan - 7 +0 Neno Belan - 8 Galerija

Na hvaljenom albumu dueta "Brudet", Buđenje je ugostilo neke od najboljih domaćih izvođača, a novi singl uveličao je Neno Belan.

"Sve da hoću" spojila je Buđenje i Belana ponovo nakon dugih sedam godina, a pjesmu su odlučili začiniti novim aranžmanom kojeg potpisuje Porinom nagrađeni gitarist benda te producent albuma "Brudet", Vedran Baotić.

Autor tekst i glazbe je osnivač Buđenja, Darko Bakić.

"Buđenje i ja smo glazbeni susjedi i prijatelji, uvijek spremni uskočiti jedni drugima, od nalivanja betonske ploče do zajedničkih muziciranja na koncertima. Naš duet 'Sve da hoću' jedna je od uspomena s takvih druženja kojoj smo za ovu priliku dali novu glazbenu fasadu.", navodi Neno.

Duet je prava poslastica za sve ljubitelje dobre glazbe, krasi je pop zvuk Buđenja uz dodatak modernog countryja te snažni i emotivni vokali.

 

Ljubav između Buđenja i Belana traje već dugi niz godina, a pjesma prije nego što je doživjela svoju studijsku verziju, otpjevana je na nastupu nakon kojeg su shvatili da bi "Sve da hoću" trebali snimiti na nosač zvuka.

"Suradnja s Belanom je posljednji videospot iz serije videa snimljenih u Tvornici, a sve to sa albuma 'Brudet - velike ribe u pjesmama' albuma dueta.Belan je naš prijatelj starosjedioc i siguran sam da ovom suradnjom nikoga nećemo iznenaditi, kao i zvukom pjesme koji je podsjetnik na neko drugo vrijeme, ali možda nekom uljepšamo dan.Suradnja je to koja oplemenjuje DNK našeg malog glazbenog sastava.", objasnio je Darko.

"Brudet" je šesti album benda, objavljen 2022. godine, i donosi 11 suradnji s nekim od najpoznatijih imena domaće glazbe. Brojni singlovi s albuma, poput suradnje s Tonkom na pjesmi "Zaključaj srce" i reinkarnacije uspješnice "Oprostija bi sve" s Matijom Cvekom, iskristalizirali su se kao veliki hitovi te proveli dug niz tjedana na službenoj listi najslušanijih pjesama, kao i zauzeli sam vrh HR Top 40 liste.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene