''treba mi takav jedan!''

Chef koji je sve osvojio u Masterchefu pokazao kako to izgleda kad kuha kod kuće: ''Nekad i ja to moram!''

Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić/Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić - 5 Melkior Bašić - 1 Melkior Bašić - 3 Melkior Bašić - 1 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić - 9 Melkior Bašić - 8 Melkior Bašić - 1 +16 Damir Tomljanović, Melkior Bašić i Stjepan Vukadin Galerija

Melkior Bašić objavio je video na Instagramu u kojem je pokazao kako kuha kada je kod kuće.

Naš popularni kulinarski chef i član žirija showa "MasterChef" Melkior Bašić poznat je po svojim delicijama, a sada je pokazao kako to izgleda kada kuha kod kuće.

"Ponekad i ja moram kuhati doma", napisao je Melkior uz video koji je objavio na svom profilu na Instagramu i pokazao obilje hrane koje je pripremio.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melkior Bašić (@melkior.basic)

"Žena je skuhala! On se samo naslikava. Je l' tako, Bašiću?", "Piletina??? Provokatoru... Ali sve bih pojela, izgleda vrh. Ali ti, piletina i krumpir. Očekujem knjigu o krumpirima", "Ovo je sad već ozbiljna produkcija", "Tko zna, zna", "Njami, njami", "Eto, meni treba jedan takav, što će mi kuhati svakog dana ovakva divna jela!", "Cijela gozba. Za koliko je osoba to sve?", "Super izgleda", "I anđeli bi jeli", "Divno, bravo", samo su neki od brojnih komentara njegovih pratitelja, od kojih su se neki i našalili na njegov račun.

Melkior je u showu "MasterChef" s razlogom dobio nadimak fatalni, a iako je od gledatelja i gledateljica pokupio razne simpatije, smatra da se njegov život nije puno promijenio.

''Počeo sam raditi kao konzultant, ali sve ostalo je isto. Živim svoj život kao i prije, možda je malo veća gužva u njemu, ali to je to. Nema potrebe za privikavanjem iako je bilo malo čudno na početku, ali sam se prilagodio'', rekao nam je jednom prilikom.

Na žalost brojnih obožavateljica, Melkior je od 2021. godine u braku sa samozatajnom Andreom, koja se ne voli previše izlagati javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene