Uvijek iskrena!

Marija Šerifović glavna je tema društvenih mreža zbog reakcija na kandidate hit-showa u regiji, a evo kako je fanovi opravdavaju!

Marija Šerifović Marija Šerifović Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 5 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović +8 Marija Šerifović Galerija

Srpski show "Zvezde Granda" jedna je od najgledanijih emisija u regiji, a Marija Šerifović jedna je od članica žirija koja poprilično plijeni pozornost svojim komentarima.

Pjevačica Marija Šerifović jedna je od šest članova žirija popularne emisije "Zvezde Granda'', a gledatelji, kao i svi u studiju, primijetili su kako se Mariji novi kandidati i ne sviđaju nešto previše jer im je upućivala mnoštvo kritika. 

Pogledaj i ovo Matija Cvek i Marija Šerifović Još nekoliko sati! Marija Šerifović rasprodala zagrebačku Arenu: "Želim da vam padnu vilice kada uđemo u dvoranu!"

Iako se nekima takvo njezino ponašanje nije nimalo svidjelo, drugi su je ipak podržavali jer je njezina iskrenost ujedno i razlog zašto je vole, piše nova.rs.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zvezde Granda (@zvezdegranda)

A komentari na neke od njezinih reakcija i izjava pravi su hit na društvenim mrežama. 

"Pa, kad nitko ne zna pjevati, nije ni čudo", "Marija je genijalna i kao pjevač i kao čovjek", "I da je nervozna, neka je. Ima dušu", "Na dijeti je, ostavite je na miru", samo su neki od komentara.

Pjevačica je nedavno proslavila i svoj 38. rođendan u krugu prijatelja i svojeg psića.

"Volim hrabro, radim hrabro, vjerujem hrabro, griješim hrabro, kajem se hrabro i opraštam hrabro. Košta me svega, ali i ceh plaćam hrabro", napisala je tada ispod objave s tortom.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Baban - 2 Lucija Baban - 3 Lucija Baban - 4 Lucija Baban - 5 +16 Lucija Baban - 6 Celebrity Sestra naše glumice iz hit-serija objavila provokativnu fotografiju iz kade, evo zašto je na Instagramu prati čak 115 tisuća ljudi!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 9 Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 7 Zdravko Čolić - 2 +23 Zdravko Čolić - 3 Nekad i sad Pojavile se fotografije Zdravka Čolića iz mladosti, s ovako kratkom kosom sigurno ga nikad niste vidjeli!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene