Ma šećeri!

Luka Modrić rastopio sve preslatkim obiteljskim prizorima: "Moji najvažniji trofeji!"

Luka i Vanja Modrić Luka i Vanja Modrić Luka Modrić/Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić - 4 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka i Vanja Modrić - 2 Luka Modrić - 3 Luka Modrić i Mario Mandžukić Luka Modrić - 6 Luka Modrić - 7 Luka i Vanja Modrić Luka Modrić +0 Luka i Vanja Modrić Galerija

Luka Modrić više je puta pokazao kako mu je obitelj najvažnija u životu, a nakon osvojenog petog trofeja Lige prvaka objavio je fotografiju na kojoj pozira zajedno sa suprugom, sinom i kćerima.

Hrvatski reprezentativac i igrač Real Madrida Luka Modrić nakon osvajanja petog trofeja u Ligi prvaka na svojem Instagramu je objavio vrlo emotivnu fotografiju koja je dirnula sve njegove pratitelje.

Pogledaj i ovo Luka i Vanja Modrić Svjedočila na sudu Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Na objavi nogometaš drži trofej zajedno sa suprugom Vanjom, sinom Ivanom i kćerima Emom i Sofijom.

"Moji najvažniji trofeji", napisao je Luka uz fotografije koje možete pogledati OVDJE.

"Obitelj na prvom mjestu", "Volim tvoju obitelj", "Prekrasna obitelj", "Obitelj! Vječna potpora i inspiracija", samo su neki od komentara obožavatelja koji su se nizali ispod objave.

Koliko mu obitelj znači pokazuje često putem društvenih mreža, pa je tako nedavno proslavio rođendan svoje kćeri Eme te dodao: "Devet godina, sretan rođendan živote, volim te puno".

Supruga Vanja je Lukina najveća podrška još od samih početaka njegove karijere, a upoznali su se 2004., kada je njemu bilo 19, a njoj 25 godina, i nakon šest mjeseci već su započeli zajednički život.

Vjenčali su se u svibnju 2010. pred matičarem nakon što su saznali da će dobiti svoje prvo dijete i to su proslavili intimnim slavljem u zagrebačkom restoranu, a ubrzo su dobili sina Ivana.

U lipnju 2011. imali su i crkveno vjenčanje, a nju je do oltara u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu dopratio Zdravko Mamić. Mladenci i njihovi gosti zatim su slavili u hotelu Westin i pjevali su im Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade. Na svadbu su došla mnoga poznata lica, među kojima su bili Vedran Ćorluka, Slaven Bilić, Stipe Pletikosa i Tatjana Jurić.

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a nogometaš često supruzi posvećuje romantične objave na Instagramu. Supružnici su tijekom braka dobili kćeri Emu i Sofiju i sina Ivana.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić - 2 Luka i Vanja Modrić - 1 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 +11 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Vanja Modrić pokazala noge u kratkoj bijeloj haljini i zasjenila supruga Luku na dodjeli nagrada!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Elliot Page Elliot Page Elliot Page +0 Elliot Page Nekad i sad Ovako je izgledao dok je bio žena i nosio haljine, ali tad se nije dobro osjećao, evo kako izgleda kao muškarac!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene