Zamjerala mu njegov stav

Putinova bivša supruga udala se za 21 godinu mlađeg biznismena, a riječi kojima je opisala ruskog predsjednika odaju sve o njemu

Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +0 Alina Kabajeva (Foto: AFP) Galerija

Ljudmila Putina je nakon razvoda od Vladimira Putina pronašla sreću s Arturom Očeretnim, za kojeg se udala 2015. godine.

Predsjednik Rusije Vladimir Putin (69) bio je 30 godina u braku s Ljudmilom Putinom (64), a nakon razvoda svoj ljubavni život uspješno taji od javnosti.

Pogledaj i ovo Alina Kabajeva Učinila isto što i on? Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

S bivšom suprugom dobio je i dvije kćeri, Mariju (36) i Katerinu (35), koje nitko nikada nije vidio. Razveli su se 2014. godine, nakon čega se Ljudmili izgubio svaki trag, a kasnije se doznalo da se preudala i promijenila prezime.

Njezin odabranik je 21 godinu mlađi biznismen Artur Očeretni, a vjenčali su se početkom 2015., no za to se u javnosti doznalo tek nakon više od godinu dana.

O novom mužu bivše supruge predsjednika Rusije također se ne zna puno, a novinari ruskog Projekta pišu kako je na čelu jedne tvrtke i da posjeduje raskošnu palaču u blizini francuskog ljetovališta Biarritza, no nije poznato je li supružnici tamo žive.

Ljudmila je svojevremeno u jednom razgovoru s prijateljicom Irene Pietsch navodno rekla kako je Putin "poput vampira koji je isisao život iz nje", a ruski predsjednik je izjavio kako "svatko tko s Ljudmilom uspije provesti tri tjedna zaslužuje da mu se podigne spomenik".

Spomenutoj prijateljici Ljudmila je Putina opisivala i kao pravog muškarca za nju jer nije pio i nije je tukao. Ipak, zamjerala mu je što je većinu večeri provodio sa svojim prijateljima dok bi ih ona posluživala, kao i njegov stav da žena mora znati gdje joj je mjesto.

Putin ju je tijekom braka navodno i puno puta prevario, a šuškalo se da je sa svojom bivšom čistačicom Svetlanom Krivonogih dobio i kćer Jelizavetu Krivonogih, kojoj je danas 17 godina.

Zbog kćeri je Putin navodno nastavio godinama financirati Svetlanu te ju je pretvorio u milijunašicu.

No njegova svakako najpoznatija ljubavnica je bivša ruska gimnastičarka i zlatna olimpijka Alina Kabajeva, s kojom je također navodno započeo aferu dok je još bio u braku, a nagađa se da mu je ona rodila još jednu kćer i muške blizance, no sve je ovijeno velom tajne.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Zanimljivosti Nives pokazala tetovažu koja je inače skrivena od pogleda pa od poznate Hrvatice izmamila iznenađujući komentar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene