''Svaka čast na hrabrosti!''

Svi pričaju o suknjicama Leta 3 u kojima su se pojavili prije nastupa na Eurosongu, evo i komentara na viđeno: ''Nadmašili ščste krunidbu''

Let 3 - 4 Let 3 - 4 Sanjin Strukic 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 1 Let 3 - 4 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 5 Let 3 - 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Članovi grupe Let 3 postali su glavna atrakcija u Liverpoolu zbog svojih specifičnih outfita, a podršku su im poslali i obožavatelji preko društvenih mreža.

Riječka grupa Let 3 trenutno se nalazi u Liverpoolu gdje će 9. svibnja predstavljati Hrvatsku na Eurosongu u prvoj polufinalnoj večeri.

Pogledaj i ovo Let 3 - 5 ''Ma guŠČajte!'' Mrle pokazao kako se dečki opuštaju prije finala, pogledajte kakav su kraljevski tretman dobili u hotelskoj sobi!

Zadnjih nekoliko dana koje provode tamo pripremajući se za spektakl - postali su prava atrakcija zbog svojih kostima u stranim, ali i našim medijima.

Sada su na Facebook profilu objavili fotografiju na kojoj poziraju u bijelim majicama s fotografijom dječaka kojem su prekrivene oči, a na njih su kombinirali bijele suknjice. U takvom stajlingu pojavili su se na tirkiznom tepihu povodom svečane ceremonije Eurosonga.

"Djecu se ne smije krasti", napisali su u opisu.

"Odlični ste, nadmašili ščste krunidbu","Najjača poruka ikad. Let 3 i ekipa, svaka čast na ideji i hrabrosti. Ovo nitko ne može nadmašiti. Djecu se ne smije krasti", "Dječački nevini, čisti u bijelom, nacionalno ponosni. Slika koja mnogo govori", "Bravo dečki, snažna poruka", samo su neki od komentara.

Inače, našim predstavnicima Letu 3 i pjesmi "Mama ŠČ!" kladionice zasad prognoziraju 67 posto šanse za prolazak u finale i trenutno su na 9. mjestu, a 10 ih prolazi dalje.

Druga polufinalna večer Eurosonga održat će se u četvrtak 11. svibnja, dok je veliko finale zakazao za subotu 13. svibnja.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 4 +26 Sonja Kovač - 3 Celebrity Sonja Kovač u seksi badiću s otvorima otvorila sezonu sunčanja: ''Kako je moguće da ti imaš 38 godina?''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 9 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari objavila seksi fotografiju iz bazena, u minijaturnom bikiniju pokazala je sve svoje čari!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene