Baš su si dali truda!

Pogledajte fotke s domaće influencerske svadbe godine, među svjetski poznatim facama bio je i Dejan Lovren

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Travel Tom/Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 5 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Travel Tom i Dejan Lovren Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 5 Travel Tom i Dos Locos De Viaje +11 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Galerija

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević održali su svadbu za pamćenje, a među gostima su se našli i svjetski poznati putnici, ali i naš nogometaš Dejan Lovren.

Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević vjenčali su se u Zagrebu dvije godine nakon što su morali otkazati svadbu zbog koronavirusa, a svoj su dan proslavili s velikim brojem prijatelja i članova obitelji.

Pogledaj i ovo Kristijan Iličić "Vrijeme je" Prva fotka s vjenčanja jednog od naših najpopularnijih blogera, ljepoticu s kojom obilazi svijet oženit će u Zagrebu

Andrea je blistala u čak dvije haljine, dok je Kristijan bio elegantan u tamnom odijelu, a sudeći prema snimkama i fotografijama koje su njihovi prijatelji objavljivali na društvenim mrežama pazilo se na baš svaki detalj. Nakon crkvenog obreda, mladenci i uzvanici uputili su se u velikoj povorci praćeni glazbom na jedno imanje gdje se nastavilo slavlje.

Kako su Kristijan i Andrea travel blogeri i putuju svijetom, putovanjima su začinili i svoj veliki dan, a goste su na stolovima dočekale i prigodne kartice s imenima država koje su posjetili, bio je tu veliki vatromet, a sve su pratili i svjetski poznati blogeri poput Travel Toma iz Nizozemske kojeg na Instagramu prati više od 200 tisuća ljudi, influencerskog para Dos Locos De Viaje iz Venezule koji imaju više od 600 tisuća pratitelja, naše poznate blogerice Vanne Bojović, ali i našeg nogometaša Dejana Lovrena koji je Andrejin bratić 

Kristijan je uoči vjenčanja na Facebooku objavio fotografiju na kojoj pozira u košulji i hlačama od odijela na terasi zagrebačkog hotela Esplanade.

"Vrijeme je", napisao je uz fotku, a u komentarima su mu mnogi uputili čestitke.

Mladoženja je posljednje dane samačkog života proslavio u Meksiku, u kojem je s ekipom organizirao ludu momačku zabavu, dok je mladenka istovremeno s društvom slavila u Istri.

Par je prije dvije godine morao odgoditi vjenčanje zbog koronavirusa, a pripreme su sada u punom jeku. U svladavanju plesnih koraka pomogla im je plesačica Gabrijela Pilić, koju gledamo kao mentoricu u showu "Ples sa zvijezdama", a mladoženja se pohvalio i kako se za vjenčanje pripremao u teretani.

Kristijan i Andrea zajedno putuju svijetom, a njihovim fotografijama dive se stotine tisuća ljudi koje ih prate na društvenim mrežama.

Na putovanjima su stekli i brojna poznanstva, od kojih su neka posebno značajna, pa je tako Kristijan u rujnu prošle godine prikupljao novac za jednu obitelj koju je upoznao u Afganistanu i kojoj je pomogao da pobjegne u Australiju.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 3 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 4 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 2 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 1 +8 Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević - 6 Celebrity Vjenčali se jedni od naših najpoznatijih influencera, mlada je promijenila dvije bajkovite vjenčanice, a mladoženja nije krio suze!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Zanimljivosti Meghan se smješkala i srdačno pozdravljala tisuće koje su je dočekale u Australiji, ali procurila je prava istina koja se krije iza toga

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene