Vesela kraljica

Kraljicu Elizabetu ništa nije moglo spriječiti da propusti ovaj spektakl i zabavi se na svom najdražem mjestu!

Kraljica Elizabeta - 1 Kraljica Elizabeta - 1 Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta - 2 Kraljica Elizabeta - 3 Kraljica Elizabeta - 1 +0 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta pojavila se na reviji konja povodom 70 godina vladavine, a koju nikako nije htjela propustiti.

Britanska kraljica Elizabeta u nedjelju je prisustvovala finalu četverodnevne revije konja kojom je proslavljeno njezinih 70 godina vladavine, a u spektaklu održanom na otvorenom u krugu dvorca Windsor sudjelovali su holivudski glumac Tom Cruise i britanska glumica Helen Mirren.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

96-godišnja kraljica je Range Roverom dovezena na događaj u Windsoru, gdje su je dočekala dvojica pripadnika kraljevske konjičke policije koji su joj pomogli da pozdravi okupljene.

"Ona je žena kojoj se jako divim. Iznimno je dostojanstvena i divim se njezinoj predanosti. Njezina postignuća zabilježit će povijest", izjavio je Tom Cruise prije početka događaja.

Kraljica je prisustvovala svim kraljevskim izložbama konja u Windsoru od početka svoje vladavine, što je odraz njezina golemog interesa za utrke i uzgoj konja. Čak je i na fotografiji objavljenoj u travnju povodom njenog 96. rođendan snimljena pokraj dva ponija.

U javnosti se pojavila samo nekoliko puta otkako je prošle godine provela noć u bolnici zbog neutvrđene bolesti, nakon čega su joj liječnici naložili mirovanje. Od tada obavlja dužnosti na daljinu ili osobno iz svojega doma u dvorcu Windsor i nije prisustvovala prošlotjednom državnom otvorenju parlamenta.

Izložbom konja najavljuje se proslava kraljičina platinastog jubileja koji će kulminirati četverodnevnim nacionalnim događanjima koji počinju 2. lipnja.

(Hina)

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci +15 Marko Ciboci Celebrity Marko Ciboci pokleknuo pred svojim strogim imidžem i napokon napravio ono što se od njega već tjednima očekuje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Maja Šuput +25 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Je li ovo najraskošnija haljina u kojoj smo vidjeli Maju Šuput? Kratka je, a začinili su je fora volani!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene