Bravo!

Evo čime se Konstrakta upisala u povijest, fanovima je to jako važno: "Jedina je to uspjela u ovom vijeku!"

Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Jens Büttner/PDA/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Ana Đurić Konstrakta Konstrakta - 9 Konstrakta - 8 Konstrakta - 7 Konstrakta - 5 Konstrakta - 6 Konstrakta - 3 Konstrakta +18 Konstrakta - 1 Galerija

Konstrakta je prije deset dana zauzela peto mjesto u finalu "Eurosonga 2022." koje je održano u Torinu, a podatak koji je isplivao na vidjelo je impresirajući.

Srpska predstavnica Ana Đurić Konstrakta prije desetak dana nastupila je u finalu Eurosonga koje je održano u Torinu, a posljednjih dana mediji izrazito puno pišu o njoj jer je ostavila veliki utisak diljem svijeta i to zahvaljujući izvedbom pjesme "In Corpore Sano" u kojem spominje Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Konstrakta i Magnifico Super iskustvo! Poslušajte kako zvuči glazbena čarolija Konstrakte i poznatog glazbenika iz regije, udružili su snage zbog hit-filma!

43-godišnja Ana je na izboru dobila nagradu "Marcel Bezençon"  i to za umjetnički doprinos, a sada je na površinu izašao još jedan vrlo zanimljiv detalj. Naime, ona je jedina ženska solo izvođačica koja je starija od 40 godina i koja je uspjela ovoliko daleko dogurati na Eurosongu. 

Na društvenim mrežama obožavatelji ovog velikog pjevačkog natjecanja, ističu ovu činjenicu kao vrlo važan podatak. Konstrakta je ovime pokazala da na Eurosongu ima mjesta i za izvođače koji nisu u dvadesetima i tridesetima.

"Pokazala je da su godine samo broj", "Jedina je to uspjela u ovome vijeku", "Možda nije pobjedila, ali kao da je", samo su neki od komentara na društvenim mrežama koji se nižu vezano uz ovu temu.

Prisjetimo se, Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Također, Prema pisanju Blica borosane koje je nosila nisu dostupne u Srbiji pa je Konstrakta angažirala svoj tim da joj pomogne u njihovoj kupnji kako bi ih mogla nositi tijekom nastupa.

"Mi smo sretni što je predstavnica na Eurosongu nosila obuću iz Borova, na takvoj pozornici koju su putem malih ekrana pratili milijuni gledatelja te da je izazvala toliku medijsku zainteresiranost za naš proizvod. Ovim putem želimo čestitati Konstrakti na visokom plasmanu na Eurosongu", izjavio je predstavnik medija iz Borova Ivan Stažić.


Borosane su se na tržištu pojavile davne 1968. godine kao radna obuća, a 2008. godine dobile su redizajn i potražnja za njima još uvijek postoji, a čini se da će zahvaljujući Konstrakti itekako i porasti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene