S njima do kraja!

Kolinda Grabar-Kitarović javila se Vatrenima nakon poraza od Argentine: ''Čujem samo jednu riječ o vama u Dohi!''

Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar Kitarović - 3 Kolinda Grabar Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 9 Kolinda Grabar-Kitarović - 10 Kolinda Grabar-Kitarović - 11 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović +20 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović putem Instagrama poslala je posebnu podršku Vatrenima nakon izgubljene utakmice u Katru.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović jučer je hrabro bodrila naše reprezentativce u Katru na Svjetskom prvenstvu tijekom utakmice s Argentinom. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Iako smo izgubili 3:0, Kolinda nije skrivala koliko je ponosna na naše Vatrene, pa im se odlučila i obratiti preko svojeg profila na Instagramu.

Podijelila je priču s fotografijom nogometaša pa napisala:

"Respekt. Riječ koju najčešće čujem ovdje u Dohi nakon večerašnje utakmice. Nacija ste od manje od četiri milijuna ljudi, a na vrhu svijeta. Hrvatski ponos."

Inače, Kolinda je za ovu utakmicu odjenula vrlo elegantnu kombinaciju, zbog čega je odmah privukla pozornost na tribinama.

Podijelila je fotografiju na kojoj pozira na tribinama, a odjenula je bijele elegantne hlače, dres i crveni sako. Ova navijačka kombinacija otkrila je i njezinu sve mršaviju figuru. Kosu je svezala u poznatu nisku punđu, a cjelokupan izgled upotpunila je parom crvenih kožnih cipelica i minijaturnom crvenom torbicom s detaljima ruža.

"U boj, u boj! Za narod svoj!" stajalo je u opisu ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kolinda Grabar-Kitarović (@kolinda_gk)

Hrvatska novu utakmicu za treće mjesto igra u subotu u 16 sati, a bivša je predsjednica i za to kupila karte, pa se veselimo vidjeti što će odjenuti za tu posebnu prigodu. 

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Elle Macpherson Elle MacPherson (Foto: Instagram) Elle Macpherson - 13 Elle Macpherson - 14 +13 Elle Macpherson - 15 Celebrity Ova žena ima 58 godina, ali teško je to povjerovati poslije golišavog videa koji je objavila!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Cvjetković Maja Cvjetković - 2 Antea Kodžoman i Maja Cvjetković Mirna Maras, Maja Cvjetković, Fani Stipković - 2 +10 In Magazin: Maja Cvjetković Kević - 7 Celebrity Bivša Miss Hrvatske povukla se iz javnosti nakon udaje za 20 godina starijeg poduzetnika, a u rijetkom izlasku sve je oborila s nogu!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene