ostat će dugo upamćena

Otkriveni detalji smrti poznate glumice, u tajnosti je vodila bitku s opakom bolesti koja joj je brzo odnijela život

Kirstie Alley - 8 Kirstie Alley - 8 Afp 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kirstie Alley - 8 Kirstie Alley, John Travolta - 1 Kirstie Alley, John Travolta - 2 Kirstie Alley, John Travolta - 5 Kirstie Alley - 6 Kirstie Alley - 7 Kirstie Alley - 3 Kirstie Alley - 2 Kirstie Alley - 1 Kirstie Alley (Foto: Profimedia) +3 Kirstie Alley Galerija

Kirstie Alley preminula je u 71. godini života nakon kratke borbe s rakom, a njezin predstavnik za časopis "People" otkrio je o kakvoj se vrsti karcinoma radi.

Glumica Kirstie Alley (71) bolovala je od raka, a sve detalje ispričao je njezin predstavnik za "People".

Pogledaj i ovo Kirstie Alley (Foto: Profimedia) Nekad velika zvijezda U 70. godini javno traži novog muškarca: Iza nje su brojni skandali, a pobornica je bizarnog kulta za koji kaže da ju je spasio

Vijest o Alleyinoj smrti objavila su njezina djeca na Instagramu, gdje su otkrili da je bolovala od raka, ali nisu napisali i kojoj je vrsti riječ, već samo da je nedavno otkriven. No njezin predstavnik sada je ipak potvrdio da je riječ o raku crijeva.

"S tugom vas obavještavamo da je naša nevjerojatna, hrabra i voljena majka umrla nakon borbe s rakom, koji je tek nedavno otkriven”, objavili su William True Stevenson i Lillie Price Stevenson.

Izrazili su zahvalnost osoblju bolnice Moffitt Cancer Center i svima ostalima koji su bili uz njihovu majku.

"Želja i strast naše majke za životom, njezina vječna radost stvaranja bili su bez premca i nadahnuli su nas da živimo život punim plućima baš kao što je to činila ona. Hvala vam na ljubavi i molitvama i molimo vas da u ovom teškom trenutku poštujete našu privatnost", zamolili su članovi obitelji u objavi.

Alley je dugo godina vodila bitku s viškom kilograma, a priznala je kako se 2003. godine počela naglo debljati. Bila je ovisna o kokainu te je krenula u scijentološki program odvikavanja, za koji je rekla da ju je spasio.

Inače, Kristie je u popularnoj TV seriji ''Kafić Uzdravlje'' od 1987. glumila lik Rebecce Howe.

Godine 1991. dobila je Zlatni globus za najbolju glumicu i Emmy za glavnu glumicu, a drugu nagradu Emmy dobila je 1994. za ulogu Sally Goodson u filmu "Davidova majka". Značajne uloge ostvarila je i u filmovima ''Zvjezdane staze 2: Khanov bijes'' i ''Crkni, ljepotice''.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković s majkom i suprugom Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 +20 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Zanimljivosti Roditelji heroja utakmice Dominika Livakovića poznati su Zadrani, a u rodu je i s velikom jugoslavenskom nogometnom zvijezdom

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 +2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Celebrity Lijepa sestra našeg reprezentativca, koju rijetko viđamo, s tribina je podržala brata na utakmici protiv Japana

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene