Kojoj bolje pristaje?

Stesala je figuru pa u pripijenoj haljini istaknula rezultate, a u istu se ranije uspjela uvući i njezina bujna sestra

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Kim Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 +0 Khloe Kardashian Galerija

Khloe Kardashian je za šetnju s majkom i mlađom sestrom odjenula haljinu kakvu je nosila i njezina starija sestra Kim Kardashian.

Khloe Kardashian paparazzi su ulovili pri odlasku na večeru u restoran Craig's s majkom Kris Jenner i mlađom sestrom Kendall Jenner.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 1 Najslavnija sestra Prije 17 godina postala je slavna zbog eksplicitnog videa, a danas uživa u bogatstvu s obitelji čije prezime zna cijeli svijet

Za tu prigodu odijenula je pripijenu haljinu od lateksa u puder rozoj boji koju je jednom prilikom nosila i njezina starija sestra Kim Kardashian. Jedina razlika je u tome što je haljina od Khloe duža. U modnoj kreaciji odlično je istaknula svoju vitku figuru, ali i bujne grudi čije su se bradavice poprilično isticale. Cjelokupni stajling ukrasila je prozirnim lateks salonkama, rozom torbicom i valovitom kosom.

Kim je istu haljinu nosila 2015. godine i uz nju kombinirala sandale od lateksa, raskošnu bundu i ravnu kosu.

Inače, sestre Kardashian često su na meti kritika zbog korištenja Photoshopa. Nakon što se Kim ove godine previše zaigrala Photoshopom na slici s plaže i previše stanjila dio noge što su obožavatelji odmah primijetili, članica obitelji koja radi česte greške kod uređivanja fotografija je i Khloe.

Khloe je već nekoliko puta objavila fotografije na kojima se jasno vidi Photoshop, ali u zadnje vrijeme je figuru dovela do savršenstva, pa i uživo izgleda besprijekorno. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Najnovija fotografija Maje Šuput zapanjila je njene pratitelje: ''Pa kako je ovo moguće, opet ste mi uljepšali dan!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene