sve je ispričala!

Ivana Mišerić na cesti doživjela bizarnu situaciju koja ju je prestravila, kraj nje je stao auto s dvije žene, a onda...

Ivana Mišerić Ivana Mišerić Ivana Mišerić/Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić Ivana Mišerić - 5 Ivana Mišerić - 4 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić - 3 +22 Ivana Mišerić - 2 Galerija

Ivana Mišerić opisala je u eteru bizaran susret s dvije nepoznate žene koje je srela dok je bila u šetnji sa psom.

Naša radijska voditeljica Ivana Mišerić u eteru Otvorenog radija prepričala je pomalo bizarnu situaciju koju je doživjela u šetnji sa svojim psom tijekom koje je srela dvije žene.

Ivana je ispričala kako je prolazila pokraj ceste sa svojim ljubimcem, kada se u jednom trenutku pokraj njih zaustavio automobil s dvije žene koje su je pitale kako se izlazi na glavnu cestu, a dok im je objašnjavala, jedna od njih počela joj je govoriti stvari kojima se nije nadala.

"Rekla mi je da ću vječno biti nesretna, da ću završiti u Vrapču, da mi osoba na 'M' želi zlo", ispričala je Ivana svojim suvoditeljima jutarnjeg programa Filipu Hanu i Bruni Buciću.

Dodala je i kako je žena željela zapaliti bunt novčanica u kojem je prema njezinu mišljenju bilo oko dvije tisuće eura, a Ivani je rekla da joj donese jaje i krpu kako bi joj mogla nastaviti gatati.

Ivana je priznala kako ju je neobični razgovor uplašio i pitala svoje slušatelje je li se njima nešto slično dogodilo, a onda se sjetila da joj je žao jer im nije rekla jednu stvar.

"Pitale su me čime se bavim, a ja nisam htjela reći, rekla sam svačim. Sad mi je žao što nisam rekla da sam policajka, da vidim što bi se dogodilo", zaključila je potresena Ivana i upozorila slušatelje da budu oprezni.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley Christie Brinkley +22 Christie Brinkley Nekad i sad Ova žena slavi 70. rođendan: ''Želim prihvatiti bore i da mi se vidi malo života na licu!''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić Silvio Marić +18 Silvio Marić i Lana Banely Nekad i sad Bio je najpoželjniji domaći neženja, a nakon burnog ljubavnog života smirio se uz ekonomisticu koju je i odveo pred oltar

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene