turbulentni odnosi

Propalu vezu htjela je preboljeti u zagrljaju nasilnika zbog kojeg su prijatelji strahovali za njezin život

Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Hayden Panettiere i Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Brian Hickerson (Foto: Profimedia) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Hayden Panettiere (Foto: Profimedia) +0 Milo Ventimiglia i Hayden Panettiere (Foto: Getty Images) Galerija

Hayden Panettiere školovala se kod kuće zbog svoje glumačke karijere, a ova uspješna dama ima turbulentan privatni život.

Američka glumica Hayden Panettiere najpoznatija je po ulozi navijačice Claire Bennett u seriji "Heroji", a na glumačkoj je sceni gotovo od svoga rođenja. Osim brojim ulogama, Hayden je tijekom godina punila medije svojim privatnim životom, koji je ove godine nije mazio.

Pogledaj i ovo Hayden Panettiere, Vladimir Kličko (Foto: Getty) Bilo je tu svega Spojila ih je pomalo čudna situacija, a nakon tajnog raskida zaruka samo je želio maknuti kćer od njenih ispada i bizarnog ponašanja

Rođena je u američkoj saveznoj državi New York, a otkako se počela baviti glumom, školovala se kod kuće kako bi mogla uskladiti sve obveze. U reklami se pojavila još kao 11-mjesečna beba, a s pet godina počela je glumiti u serijama. Dala je glas za animirani film "Život buba" kada je imala devet godina, a godinu kasnije debitirala je na velikom platnu u filmu "Poruka u boci".

Ostvarila je i pjevačku karijeru, a 1999. godine dobila je i nominaciju za nagradu Grammy zahvaljujući pjesmama u filmu "Život buba". Objavila je nekoliko singlova kasnije, a u intervjuima je pričala kako uživa u ulozi pjevačice i kada to nije povezano s njezinim filmskim ulogama.

Njezin privatni život podizao je puno prašine. Dok je glumila u seriji "Heroji", hodala je s kolegom iz serije Milom Ventimiglijem, a par je bio zajedno dvije godine. Kada su prekinuli, upoznala je boksačkog šampiona Vladimira Klička, a dvije godine kasnije par je objavio da su se razišli. Prekid nije trajao predugo te su ponovno počeli vezu nešto kasnije, a u prosincu 2014. godine Panettiere je rodila njihovu kćer. Razišli su se 2018. godine, ali zbog curice su ostali u dobrim odnosima.

Hayden je zatim priznala da je imala postporođajnu depresiju, a kada je raskinula s Kličkom, našla se u zagrljaju Briana Hickersona. Njihova turbulentna veza dugo je bila tema brojnih medija, a na Valentinovo ove godine on ju je pretukao te je vijest obišla svijet. Hickerson je već prije imao problema s policijom te su ga priveli zbog obiteljskog nasilja. Sada prijeti kako će objaviti snimke slavne glumice koje bi je mogle posramiti, unatoč činjenici što ima zabranu prilaska. Njezini prijatelji pričali su medijima kako se boje za njezin život, a od samoga početka nisu bili u dobrim odnosima s njim.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) +7 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Celebrity Zakleti neženja do kraja: Nakon sedam godina razišao se od djevojke s kojom se stalno svađao i mirio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene