ostaju prijatelji

Zakleti neženja do kraja: Nakon sedam godina razišao se od djevojke s kojom se stalno svađao i mirio

Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Gerard Butler (Foto: Getty Images) +1 Gerard Butler (Foto: Profimedia) Galerija

Gerard Butler i Morgan Brown poznati su po svojoj turbulentnoj vezi, a godinama su prekidali i mirili se. Ovoga puta zauvijek su se razišli.

Holivudski šarmer Gerard Butler navodno se razišao od svoje dugogodišnje djevojke Morgan Brown. Par koji je inače poznat po brojnim prekidima i mirenjima posljednjih sedam godina odlučio je zaista prekinuti, a detalje o svemu ispričali su njima bliski izvori za US Weekly.

Pogledaj i ovo Madalina Ghenea (Foto: AFP) Badići sve manji Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

"Gerard se nije mogao do kraja skrasiti s Morgan i posvetiti se njihovoj vezi. Bolje je za njih da nastave kao prijatelji", istaknuo je izvor. Zakleti neženja i njegova dugogodišnja djevojka još su prije nekoliko tjedana viđeni zajedno u Los Angelesu, a nije se činilo da je prekid na vidiku.

Viđali su se sedam godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se. Razlog njihovim prekidima navodno je činjenica da se Butler ne želi skrasiti, što strašno nervira bivšu manekenku.

Prije Morgan Gerard je ljubio glumicu Madalinu Dianu Gheneu 2013. godine, no godinu kasnije priznao je kako nije uspio pronaći onu pravu djevojku za sebe. Povezivali su ga i s pjevačicom Ritom Orom i TV zvijezdom Brandi Glanville, no te veze nije potvrdio.

Butler je govorio kako mu je teško biti u vezi, pogotovo zbog posla kojim se baci i konstantne prisutnosti medija. "Nitko nije rekao da u životu moram imati samo jednu vezu. Možda mi je suđeno da budem s nekoliko djevojaka u kraćim vezama", zaključio je Gerard prije nekoliko godina u jednom intervjuu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene