nezaboravna transformacija

Prisjetio se nastupa kojim je sve nasmijao do suza, pamtite li kako je reagirala pjevačica koju je oponašao?

Fil Tilen (Foto: Petar Santini i Domagoj Blažević) Fil Tilen (Foto: Petar Santini i Domagoj Blažević) Petar Santini i Domagoj Blaževi? 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Fil Tilen (Foto: Petar Santini i Domagoj Blažević) Galerija

Fil Tilen na Instagramu se prisjetio svoje transformacije u Indiru Levak u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Reper Fil Tilen na Instagramu se prisjetio svojeg sudjelovanja u showu Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato".

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Natjecao se u trećoj sezoni showa koja se emitirala 2016. godine, a sada je podijelio snimku svojeg najsmješnijeg i najpamtljivijeg nastupa.

"Tek sam sada skužio kako ova gospođa dobro pjeva i pleše", napisao je pored videa u kojem prerušen u Indiru Levak u minijaturnoj šljokičastoj zelenoj haljini izvodi hitove njezine bivše grupe Colonia.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fil Tilen Official (@filtilen)

Indira je nastup pratila uživo jer je u toj epizodi bila gošća u žiriju, a Tilen ju je svojom transformacijom nasmijao do suza. No unatoč nastupu za pamćenje sudjelovanje u emisiji završio je na posljednjem mjestu.

Indiru su u popularnom showu utjelovili i mnogi drugi natjecatelji, uključujući Marka Braića koji je to napravio posljednji te Maju Bajamić i Dalibora Petka koje ćemo ponovno imati priliku gledati u novoj, All stars sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato". Pridružit će im se i još šest najboljih natjecatelja iz prethodnih sezona, uključujući i pobjednika sezone u kojoj je sudjelovao Tilen, Damira Kedžu.

Popularni show Nove TV „Tvoje lice zvuči poznato“ u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene