a to je to!

Otkriveno gdje se skriva Taylor Swift na putu do pozornice na koncertima, tako spriječi da je vide prije nastupa!

Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 1 Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 2 Kutija u kojoj Taylor Swift dolazi na pozornicu - 3 Taylor Swift - 3 Taylor Swift - 2 Taylor Swift - 1 Princ William, princeza Charlotte, princ George i Taylor Swift - 1 Taylor Swift i Joe Alwyn - 8 Taylor Swift i Joe Alwyn - 9 Taylor Swift i Travis Kelce - 4 +19 Taylor Swift i Travis Kelce - 5 Galerija

Na društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj se vidi u čemu Taylor Swift dolazi na pozornicu kako je okupljeni fanovi ne bi vidjeli prije početka koncerta.

Taylor Swift jedna je od najvećih pop zvijezda današnjice, a njeni fanovi satima, pa čak i danima prije koncerta čekaju da krene spektakl.

No, mali problem pojavljuje se kod njenog dolaska na binu koja je u sredini dvorane, a da do backstagea dođe bez da ju fanovi vide prije početka, pjevačica se snašla.

Društvenim mrežama proširila se snimka na kojoj dvojica suradnika voze ogromnu kutiju s priborom za čišćenje iza bine, no fanovi su brzo prozreli da unutra nije pribor već njihov idol pa svi koji vide ovo uživu krenu vrištati i snimati mobitelima.

@mangomcgee Taylor in Texas! #taylorswift #swifttok #swiftie #erastour #dbatc @Taylor Swift @Taylor Nation #fyp #concert ♬ original sound - MangoMcGee

Taylor je inače poznata po tome da svoje kretanje voli držati u tajnosti pa se tako u svjetskim medijima pročulo da se na ovaj način šulja i u hotele u kojima odsjeda kako bi izbjegla paparazze.

Koliko je popularna govori i činjenica da je na njenom koncertu u Londonu nedavno bio i princ William s djecom.

Podsjećamo, pjevačica je u ljubavnoj vezi s Travisom Kelceom, a oko njihovog odnosa digla se velika pompa u medijima. Više o tome pročitajte OVDJE.

Pogledaji ovo Taylor Swift Celebrity Svjetska zvijezda o kojoj se trenutačno najviše priča zabrinula je fanove na posljednjem nastupu: ''Treba joj odmor...''

Pogledaji ovo Taylor Swift, Travis Kelce Zanimljivosti Evo koliko je Taylor Swift stvarno utjecala na gledanost Super Bowla, samo je jedan događaj privukao više Amerikanaca pred male ekrane!

Pogledaji ovo Taylor Swift Zanimljivosti Ovu snimku Taylor Swift nakon Super Bowla pogledalo je više od 16 milijuna ljudi: ''Povedite roditelje, rekli su...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 5 +26 Lidija Bačić i Buryana - 2 Celebrity Lidija Bačić ženstvene obline utegnula je u uski crveni komplet: ''Ova žena je stvarno moćna!''

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Lauren Fryer Lauren Fryer Lauren Fryer i Declan Rice Declan Rice i Lauren Fryer - 8 +19 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 Celebrity Djevojka engleske nogometne zvijezde trpi gnusne komentare na račun izgleda, a on je neumorno brani: "Ona je ljubav mog života!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene