Jeste li gledali?

Riješili i stare svađe: Ekipa "Princa s Bel Aira" ponovno zajedno nakon 30 godina, pogledajte koliko su se promijenili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ekipa serije "Princ s Bel Aira" okupila se nakon 30 godina i obilježila obljetnicu prikazivanja prve epizode.

Američka serija "Princ iz Bel Aira" s Willom Smithom u glavnoj ulozi zasluženo nosi titulu kultne serije, jer uz nju su odrasle brojne generacije mladih, ne samo u SAD-u već diljem svijeta, a ovih dana obilježava važnu obljetnicu.

Pogledaj i ovo Will Smith Je li moguće? Will Smith oglasio se nakon tvrdnji da je gej i da je uhvaćen u klinču s prijateljem glumcem, o svemu je progovorila njemu bliska osoba!

Naime, serija je prije punih 30 godina doživjela emitiranje prve epizode, a zbog te se prigode glumačka ekipa ponovno okupila i prisjetila se dobrih starih vremena.

"Danas je prošlo točno 30 godina otkako je "Princ s Bel Aira" prvi put emitiran. Pa zato radimo sada nešto za sve vas, uskoro slijedi obiteljsko okupljanje", napisao je Will i razveselio fanove serije tom viješću, objavivši fotografiju na kojoj pozira s Alfonsom Ribeirom, Tatyanom Ali, Karyn Parsons, Josephom Marcellom, Daphne Maxwell Reid i DJ Jazzyjem Jeffom.

Will nije zaboravio spomenuti ni pokojnog glumca Jamesa Averyja koji je u seriji glumio ujaka Phila, a preminuo je 2013. godine u dobi od 68 godina.

Podijelio je fotografiju s Janet Hubert koja je prva igrala ulogu tete Viv, sve dok ju nije bila zamijenila Reed jer su se njih dvoje međusobno posvađali. Stoga su se njih dvoje u posebnom razgovoru prisjetili svih prošlih problema i nesuglasica i to prvi put nakon 25 godina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Vijest o susretu s Willom objavila je sama Janet na profilu na Instagramu.

"Princ s Bel Aira slavi 30. godišnjicu. I žele započeti rat, pa evo mog izazova. Ili ga možemo nastaviti sljedećih 30 godina, što ja ne želi, ili možeš sjesti sa mnom i razgovarati sa mnom, a ne o meni, gospodine Smith, učinimo to onda", napisala je glumica u svom stilu.

Producenti emisije su najavili da će njezino posebno izdanje biti zabavno i srdačno, puno glazbe, plesa, posebnih gostiju i iznenađenja. Režirati bi ga trebao Marcus Raboy, a premijerno bi trebalo biti prikazano ove jeseni.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Instagram) EJ Johnson (Foto: Getty Images) EJ Johnson (Foto: Getty Images) +1 EJ Johnson (Foto: Profimedia) Celebrity Sin sportske legende koja je ovo ljeto uživala u Hrvatskoj prošetao u ekstra kratkoj suknji i otkrio noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene