Jednom Diva uvijek Diva!

Pogledajte kako je Doris Dragović još jednom dokazala zašto je kraljica estrade, već godinama nema joj ravne!

Doris Dragović - 5 Doris Dragović - 5 Ivo Cagalj 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 2 Doris Dragović - 3 Doris Dragović - 4 Doris Dragović - 7 Doris Dragović - 6 Doris Dragović - 8 Doris Dragović Doris Dragović - 1 Doris Dragović - 2 +13 Doris Dragović - 3 Galerija

Doris Dragović pohvalila se svojom vitkom figurom u crvenom kombinezonu i tako ugodno iznenadila publiku.

Pjevačica Doris Dragović nastupala je na Fusion festivalu, a tamo je impresionirala sve prisutne svojim stajlingom.

Pogledaj i ovo Doris Dragović Ovog kolovoza! Najveća hrvatska glazbena diva stiže na najljepšu pozornicu u Hrvatskoj, ulaznice su već u prodaji

Za ovu prigodu odabrala je crveni dugački kombinezon bez rukava koji je savršeno pokazao njezinu zavidnu građu tijela te je uz njega kombinirala crveni ruž i pundžu koji su se idealno uklopili u cijeli outfit.

Doris se rijetko pojavljuje u medijima jer svoj privatni život nekako uvijek drži podalje od javnosti, no gdje god da se pojavi izazove pažnju u svojim modnim odabirima.

Da u zadnje vrijeme ima puno poslovnih obaveza i koncerata dokazuje i njezin Instagram profil koji je prepun objava sa nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Doris Dragović (@doris.dragovic)

Za dnevnik.hr nedavno je ispričala i kako planira provesti ljeto te je izjavila da više voli mir i ljeto:

"Bit će nekih i radnih dijelova, ali ja nekako čekam da ljeto prođe. To što su u Dalmaciji nazvali šušur je nekako lijepo za mlade, a ja više volim prve dane jeseni kad se sve smiri i vrati na svoje mjesto".

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +30 Petar Grašo Celebrity Grašo u Splitu preduhitrio publiku i novinare pa prije nastupa sam otkrio pokoji detalj o kćerkici!

1/42 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham David Beckham Instagram - 6 +37 Victoria Beckham Instagram Celebrity Ovakvu Victoriju Beckham nismo vidjeli u Hrvatskoj: U Italiji je jahtom paradirala u crvenom badiću!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene