Imao i posebnu najavu!

Grašo u Splitu preduhitrio publiku i novinare pa prije nastupa sam otkrio pokoji detalj o kćerkici!

Petar Grašo Petar Grašo Ivo Cagalj 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 3 Petar Grašo - 4 Petar Grašo - 1 Petar Grašo - 2 +17 Petar Grašo - 3 Galerija

Organizatori Fusion festivala u Splitu na poseban su način predstavili Petra Grašu i tako nasmijali i publiku.

Pjevač Petar Grašo nastupao je na drugoj večeri Fusion festivala u Splitu, a organizatori su ga odlučili predstaviti na humorističan način i tako nasmijali cijelu publiku.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško, TLZP - 1 ''ista u motu i u hodu!'' Iznenađenjima nikad kraja: "Kad kontaš poslije Prijovićke nema dalje, vidiš da ima!''

Najavljen je smiješnom pjesmom i skečom "Bože daj da na jedan dan budem Petar Grašo".

Nakon nastupanja, Petar je odlučio sam prije nego što su mu novinari uopće postavili pitanja vezano za kćerkicu, reći : "Sve je dobro, svi smo sretni, živi i zdravi!".

"Osim superlativa, od organizacije do superlativa i do veličine pozornice kada pred tobom stoji toliko ljudi, onda si pun ponosa. Očekivao sam odličnu atmosferu, ali kolege su dobro pripremile teren. Nismo htjeli okolišat s nastupom, udarali smo najjače što smo znali", ispričao je Grašo za 24 sata.

Na svom Instagram storiju objavio je nekoliko videa te tako prenio dio atmosfere, kako je to izgledalo dok je on pjevao na pozornici.

Petar Grašo za Dnevnik. hr otkrio je i kako je prvi puta vidio kćerkicu:
"Nije bilo teško, hvala svim ljudima koji su bili divna publika, hvala svim ljudima koji se raduju životu zajedno s nama. Mi smo sretni. Uspio sam poljubiti kćerkicu, jučer sam svirao u Komiži i došao sam taksijem privatnim u 4 ujutro, prijatelj me doveo da bi zagrlio dijete", ispričao nam je Petar.

Oduševljena publika nagradila ga je velikim aplauzom jer nastupiti u ovakvom trenutku zasigurno nije bilo jednostavno.

''Prvo se ispričavam gledateljima što sam potpuno mokar, ovdje je 30-ak stupnjeva, a ja sam u sakou. Divna je energija i osjećam se krasno. Dubrovnik je u srcu odavno, imam divne prijatelje tu, a radujem se i novogodišnjem nastupu na Stradunu, a to će biti ove godine'', usput je otkrio Grašo.

Nakon nastupa pjevač je odmah otišao za Split jer prva noć kćerkice kod kuće se ne propušta.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela Domenica Žuvela i Luka Nižetić - 2 Domenica Žuvela - 1 Domenica Žuvela - 2 +26 Domenica, Luka Nižetić Celebrity Predivna Domenica objavila jednu od svojih najljepših fotki, a u opis je stavila stihove pjesme Olivera Dragojevića

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga +25 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga pokazala je svoje raskošne grudi u mini topiću, a pažnju su privukle i njezine neobične hlače

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene