Iste su!

Žena vrač pozirala s jedinom kćerkom, koja je njena preslika, ali pozornost je ukrao mladolik izgled glumice!

Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 4 Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 4 Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 4 Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 2 Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 1 Jane Seymour s kćeri Katherine Flynn (desno) - 3 Jane Seymour - 3 Jane Seymour - 2 +0 Jane Seymour - 1 Galerija

Jane Seymour pozirala je sa svojom kćerkom Katherine Flynn koja je mamina slika i prilika.

71-godišnja glumica Jane Seymour, ''žena vrač'', pozirala je sa svojom kćerkom, 40-godišnjom Katherine Flynn na događanju Open Hearts Gala u Malibuu, a svi su zamijetili kako je Katherine preslika svoje majke.

S obzirom da se često ne pojavljuje u javnosti, ovo je bila rijetka prilika da ih fotografi uhvate zajedno.

Jane je Katherine dobila s Davidom Flynnom s kojim je bila u braku osamdesetih godina. Osim Katherine, ovaj par je dobio i sina Seana, a nakon braka s Davidom, Jane je uplovila u bračne vode Jamesom Keachom.

James i Jane također imaju dvoje djece, sinove Johna i Kristophera, a zajedno su bili od 1993. do 2015. godine.

Jane je ostala zapamćena po ulozi u jednom od nastavaka Jamesa Bonda davne 1983. godine ''Živi i pusti umrijeti'', a osim ovog klasika, glumica je uloge igrala i u ''Negdje u vremenu'', ''Lovcima na djeveruše'', a uloga po kojoj je dobila i nadimak je ona u seriji ''Dr. Quinn, žena vrač''.

Kroz cijeli je život slovila za jednu od najseksipilnijih glumica, a zahvalna je i na svom mladolikom izgledu za koji tvrdi da nikad nije koristila botoks.

Jane je nedavno objasnila kako je moguće da tako dobro izgleda i kako održava svoju formu u 80-im godinama. Ispričala je da su tajna njezina uspjeha pilates, jedan obrok dnevno i uživanje u čaši vina i tamnoj čokoladi. Uz to voli hodati, a kaže kako nikad nije na dijeti i da vjeruje da si treba ugađati, no umjereno.

Da dobro izgleda, glumica je već potvrdila i prije tri godine kad je sa 67 godina pozirala za časopis Playboy, a time je postala najstarija žena s naslovnice Playboyja.

Tijekom bogate karijere glumica je vodila zanimljiv privatni život. Četiri puta se udavala i rastajala, a prvi put je pred oltar stala s Michaelom Attenboroughom 1971. godine. Nakon dvije godine njihova je ljubav pukla, a Jane je utjehu pronašla u njegovu prijatelju Geoffreyju Planeru, s kojim je godinu dana bila u braku.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 +0 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Celebrity Sonja Kovač otkrila grudi u topiću za koji kaže da će biti ljetni hit, ali ne sviđa se svima: ''Malo je degutantno...''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić +6 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić zbog ultra kratke haljine koja je istaknula njene noge pobrala brojne komplimente: ''Sunce u noći!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene