Oprostio se od nje?

Misteriozni nestanak bivšeg partnera proganjao ju je do smrti, a sada su otkriveni i novi detalji istrage koja je začudila javnost

Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 2 Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 2 Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 5 Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 4 Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 3 Olivia Newton-John i Patrick McDermott - 1 Olivia Newton-John i Patrick McDermott Olivia Newton-John Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 3 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 2 Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 1 Olivia Newton-John i Patrick McDermott +1 Olivia Newton-John Galerija

Nestanak dečka Olivije Newton-John zaintrigirao je javnost, a sada su se pojavile nove sumnje u istrazi.

Nova istraga o nestanku dečka pokojne Olivije Newton-John, Patricka McDermotta, koji je nestao u moru prije 17 godina, nagađa da je lažirao vlastitu smrt jer je bio u dugovima i nije mogao pratiti holivudski stil života.

Pogledaj i ovo Olivia Newton-John i Chloe Lattanzi - 4 Težak gubitak Kći Olivije Newton John otkrila posljednje, dirljive riječi koje joj je majka uputila prije smrti

Korejsko-američki snimatelj, koji je s australskom pjevačicom hodao devet godina, posljednji je put viđen živ u lipnju 2005., kada je s još 22 osobe otišao na noćno pecanje uz obalu Los Angelesa.

Novi kriminalistički podcast ''Casefile Presents: Pseudocide'' istražuje široko rasprostranjenu teoriju da je McDermott zapravo lažirao vlastitu smrt.

Nakon što je McDermott nestao 30. lipnja 2005., medijska su izvješća govorila da je bio u velikim dugovima. Čak je podnio i zahtjev za stečaj s više od 30 tisuća dolara duga.

Privatni istražitelj Philip Klein stoga je sugerirao da je bankrot McDermotta važan dio misterija. Također je rekao da je McDermott mrzio holivudski način života tijekom svoje veze s Newton-John, a posebno nije volio crvene tepihe.

''Hollywood je mjesto novca, ali i mjesto vrlo siromašnih ljudi koji ga pokušavaju zaraditi'', rekao je Klein.

''On jednostavno u tome nikad nije uspio.''

Klein je tvrdio da je McDermott ostavio Oliviji poruku i hrpu ruža malo prije nego što je nestao. Poruka je proslijeđena Kleinu dok je istraživao McDermottov nestanak.

''U poruci joj je pisalo da ju je uvijek volio, da će je uvijek voljeti'', rekao je Klein. ''Patrick je odlučio prekinuti vezu jer nije volio Hollywood, nije volio ono što radi.''

Istražitelji smatraju da se pismo stoga može protumačiti kao McDermottov posljednji oproštaj od glumice i sumnja da je znao da će se nešto loše dogoditi.

U javnosti od njegova nestanka kolaju priče da je lažirao svoju smrt, a Patrick je navodno i dvaput viđen živ u Meksiku 2010. i 2016. godine.

"Patrick vjerojatno sada radi u industriji jahti za jednu uglednu obitelj tamo dolje'', izjavio je jedan istražitelj.

Tony Mayo, ribar koji je bio s njima tog dana na pecanju, rekao je da je McDermotta sreo na brodu tri sata nakon plovidbe, pa su se sumnje dodatno proširile.

Međutim, ostalih dokaza nema.

Istraga Obalne straže nije pronašla nikakve dokaze o kriminalnoj radnji, samoubojstvu, nesreći ili prijevari u McDermottovu nestanku. Trogodišnja istraga ribarskog broda Freedom otkrila je da posada nije prebrojala ljude na dan putovanja, zbog čega je McDermottov nestanak prošao nezapaženo.

Zaključeno je da se McDermott vjerojatno izgubio na moru tijekom noći i utopio. Otad se smatra mrtvim.

Podsjetimo, Olivia Newton-John, zvijezda ''Briljantina'', preminula je u 74. godini ovog ljeta, a jednom je rekla kako se osjeća kad je riječ o bivšem dečku.

"Mislim da se nikada neću pomiriti s tim", izjavila je jednom prilikom Newton-John te je priznala i kako se često pitala je li još živ.

Newton-John kasnija se udala za Johna Easterlinga.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew McConaughey Matthew McConaughey i Woody Harrelson - 4 Matthew McConaughey i Camilla Alves Matthew McConaughey +8 Matthew McConaughey (Foto: Profimedia) Celebrity Holivudski miljenik žena počastio fotkom na kojoj je potpuno gol, a cijeli je prizor pomalo bizaran!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene