Slavit će ljubav

Neno Belan najavio je posebne goste na velikom obljetničkom koncertu u Domu sportova!

Neno Belan - 4 Neno Belan - 4 Miroslav Lelas/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Neno Belan - 4 Neno Belan - 2 Neno Belan - 3 Neno Belan - 1 Giuliano i Neno Belan - 2 Giuliano i Neno Belan - 1 Neno Belan - 5 Neno Belan - 4 Neno Belan - 3 Neno Belan - 2 +11 Neno Belan - 1 Galerija

Valentinovski vikend u veljači u Domu sportova u Zagrebu rezerviran je za Nenu Belana & Fiumens, a pjevač je najavio i posebne goste.

Okuse Mediterana u subotu, 11.2. u zagrebački Dom sportova donose Neno Belan & Fiumens. Osim što će ovo biti još jedan tradicionalni valentinovski koncert kojim slavimo ljubav, slavimo i njihovih 25 godina stvaralaštva. Neno Belan, autor preko 250 pjesama i najizvođenijih popularnih domaćih hitova, kojem odavno ne treba posebno predstavljanje, za ovaj koncert najavljuje:

Pogledaj i ovo Lucija Marcelić, Neno Belan udružili snage Neno Belan otkrio nove mlade glazbene nade: "Izuzetna čast i zadovoljstvo mi je bilo surađivati s ovom perspektivnom zadarskom skupinom"

"Rasplesat ćemo cijelu dvoranu, onako kako mi to znamo. Biti će to prava poslastica za ljubitelje dobre glazbe. Obilježavamo 25 godina zajedništva mog vjernog benda Fiumens i mene, 25 prekrasnih godina, koje su uz njih i Vas definitivno ispunile moj život i učinile ga lijepim."

Na dvodjelnom - akustičnom i 'rock galama' električnom trosatnom koncertu - Belanu će se, uz Fiumense i već najavljene Mediteran Orchestra, na pozornici pridružiti i gosti: Davor Gobac, Jaksa Jordes (Daleka Obala) i Elena Stella s kojom je nedavno objavio duet, pjesmu "Samba i ti".

"Bila sam na jako puno koncerata Nene Belana & Fiumensa, jednako uživala na svakom od njih tako i na onom iz 2017.godine održanog u Domu spotova. Radujem se ponovnom koncertu u Domu sportova koji slavi prijateljstvo i predivne pjesme koje su nam kroz proteklih 25 godina pružili Neno i Fiumensi. Počašćena sam i uzbuđena što ću ponovno biti dio ovoga koncerta ali ovoga puta – na bini, sa Nenom i Fiumensima. Ovo će biti prilika za koncertnu promociju aktualnog singla ''Samba i ti'', što me posebno veseli. Izvest ćemo i njegovu kultnu baladu ''Bambina'' i to na talijanskom jeziku jer je prvotno i bila zamišljena na talijanskom jeziku. Naime, kad ju je bio stvarao još davne 1987.god, zamišljao ju je u maniri talijanske canzone iz 50 ih godina. Vidimo se 11.02. na velikom tulumu u Domu sportova!"  izjavila je Elena Stella uoči koncerta.

Ulaznice potražite u sustavu Eventim.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene