''Samo se ljubit’ isplati''

Jelena Rozga novom nas pjesmom vodi na emotivno putovanje kojem je zadnja stanica ljubav!

Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 2 PR 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 1 +0 Jelena Rozga - 2 Galerija

Danas je, točno u 12 sati na svom YouTube kanalu Jelena Rozga predstavila spot za svoj novi singl ''Samo se ljubit’ isplati''.

Danas je, točno u 12 sati na svom YouTube kanalu Jelena Rozga predstavila spot za svoj novi singl ''Samo se ljubit’ isplati''.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga ''uvijek je lijepo...'' Jelena Rozga otkrila tajnu odnosa s Ivanom Huljićem: ''Uživala sam u cijelom procesu, jedva čekam čuti reakcije''

Pjesma koja inspirira pozitivnom energijom nastala je u ''kreativnoj radionici'' Vjekoslave i Tončija Huljića, a u fokus stavlja upravo ono što i sama Jelena drži jedinom pravom vrijednošću u životu.

Za spot koji odiše toplinom zaslužna je videoprodukcija ''Sestrice''. Nježnom sjetom nekih lijepih trenutaka koji su za nama, ali i nagovještajem svega lijepoga što nas očekuje, izmjenjuju se svi oni mali, ali vrijedni trenuci koji čine život, kroz vrlo osobni prikaz Jelene kao djevojčice, kao mlade žene i ove sad, zrele Jelene, koja je uvijek čekala samo jednog.

''Samo se ljubit’ isplati'' atmosferom nas vraća na same početke Jeleninog glazbenog puta, što je u kontekstu karijere koja sada traje već punih dvadeset i sedam godina i kulminira najavljenom regionalnom turnejom, za pjevačicu vrlo emotivno iskustvo.

''Iznimno sam ponosna na svoje početke, na činjenicu da sam kroz tolike godine izgradila divan odnos kako s ljudima koji pišu pjesme moje duše, tako i s onima koji te pjesme sa mnom pjevaju, mojom publikom. A još sam ponosnija na činjenicu da riječi ''Sve proleti, samo se ljubit’ isplati“ danas mogu pjevati bez „fige u džepu''. To pjevam, to mislim i tako živim.“ rekla nam je jedna od najvećih regionalnih glazbena zvijezda.

Jelena uskoro kreće i na veliku regionalnu turneju. Počinje 17. prosinca u već gotovo rasprodanoj zagrebačkoj Areni, nakon čega 11. veljače slijedi koncert u Spaladium areni.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene