Vrlo poseban dan!

Petar Grašo danas slavi rođendan, a prva čestitka stigla je od Severine: ''Budi mi sritan k'o dite...''

Severina i Petar Grašo Severina i Petar Grašo Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Petar Grašo - 4 Severina i Petar Grašo - 8 Severina i Petar Grašo - 9 Severina i Petar Grašo - 6 Severina i Petar Grašo - 5 Severina i Petar Grašo - 3 Severina i Petar Grašo - 2 Severina i Petar Grašo - 1 Severina - 5 Severina - 3 +20 Severina - 2 Galerija

Petar Grašo danas slavi svoj 47. rođendan, a prva koja mu je uputila čestitku na društvenim mrežama bila je Severina.

Jedan od omiljenih hrvatskih pjevača Petar Grašo danas slavi 47. rođendan, a prva koja mu je čestitku uputila na društvenim mrežama bila je Severina.

Pogledaj i ovo Severina i majka Ana "Rasplače me!" Severinina mama dirnula je sve čestitkom koju joj je uputila za rođendan, na njezine riječi teško je ostati ravnodušan

Pjevačica je podijelila nekoliko fotografija s Grašom, a napisala mu je i predivan opis i čestitke povodom ovog dana.

''Prijatelji nam život čine još ljepšim, a teška vremena manje teškima… Dragi moj prijatelju Petre, za tvoj rođendan želim ti svega blaga, da budeš sritan k’o malo dite ,da te ništa ne boli i da te život i dalje mazi i voli. Volim te'', pisalo je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Ostali njeni pratitelji pridružili su se veselim čestitkama i lijepim željama u komentarima, a Grašo će danas, uz rođendan, po prvi put proslaviti i svoj prvi Dan očeva. Grašo je tata malenoj Albi koja se rodila prošlog ljeta, a dobio ju je u braku s Hanom Huljić.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 13 Adriana Ćaleta-Car - 8 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 +34 Adriana Ćaleta-Car - 4 Celebrity Naš nogometaš i lijepa supruga objavili radosnu vijest, uskoro će njihov život obogatiti još jedna beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene