Nudila je i haljinu

Severina je svoje štikle koje je nosila u popularnom spotu prije 15 godina prodala za vrtoglavi iznos!

Severina Severina Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 4 Severina - 1 Severina - 2 Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 4 +20 Severina - 3 Galerija

Severina je 2007. godine donirala svoju štiklu koja se prodala za vrtoglavi iznos, a cipele su postale senzacija večeri.

Severina je oduvijek bila jedna od vodećih zvijezda regije, a još 2007. godine imala je brojne fanove, naročito nakon nastupa na Euroviziji s pjesmom ''Moja štikla''.

Pogledaj i ovo Severina - 4 "Bože, živote!" Ovo je trenutak kada je Seve kleknula na pozornici pa izvela spontani potez: "To možeš samo ti, stvorena si da puniš naša srca"

Upravo u tom spotu, Severina je nosila crvene štikle, a svoje sandale ponudila je na velikoj aukciji u prosincu 2007. godine za Udrugu leukemije i limfoma, a cilj aukcije bio je prikupiti sredstva za kupnju aparata za transplantaciju koštane srži.

Severina je te večeri darovala štikle iz popularnog spota, a cipele su kupljene za nevjerojatnih 200 tisuća kuna, pišu 24sata. 

Pjevačica je, navodno, na aukciju ponudila i haljinu koju je nosila, ali se haljina ipak nije prodavala.

Uz Severinu tad je zasjao i Slaven Bilić koji je na aukciju dao svoj sat marke Rolex, a koji je kupljen za više od 260 tisuća kuna. Ipak, na kraju aukcije sat mu je vraćen.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 +25 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldova Georgina stigla je u Katar pa odmah pozirala na stadionu, u navijanju joj se pridružio i jedan poznati reper

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene