"Nedostajat ćeš svima"

Severina tuguje zbog odlaska glumca Davora Janjića, prisjetila se filma koji su zajedno snimili prije 15 godina

Severina Severina Instagram 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina Severina i Enis Bešlagić na premijeri filma Duhovi Sarajeva Severina i Enis Bešlagić na premijeri filma Duhovi Sarajeva Davor Janjić - 1 Davor Janjić - 2 Davor Janjić - 3 Davor Janjić - 1 +2 Davor Janjić - 2 Galerija

Severina se na Instagramu oprostila od glumca Davora Janjića, s kojim je glumila u filmu "Duhovi Sarajeva" iz 2007. godine.

Vijest o smrti bosanskohercegovačkog glumca Davora Janjića rastužila je našu pjevačicu Severinu Vučković, koja se od njega oprostila na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Severina Otkrila i veliku vijest! Pogledajte atmosferu s koncerta Severine u Zadru, devet godina se čekalo na ovaj spektal: "Bila sam preuzbuđena kad su mi rekli da..."

"Otišao je naš Davor Janjić, naš Tref... Nedostajat ćeš svojima, Olji i Piku, naš 'Gospodaru prstenova'... Nedostajat ćeš Sarajevu... Nedostajat ćeš svima", napisala je Severina u svojim pričama na Instagramu, gdje je objavila nekoliko isječaka iz filma "Duhovi Sarajeva" iz 2007. godine u kojemu je glumila s Davorom i Enisom Bešlagićem. Njezine objave pogledajte u galeriji.

Enis se također oprostio od Davora dirljivom porukom na svojem Facebooku.

"Otišao si kao dobri duh svog Sarajeva i obilježio zauvijek našu mladost svojim ulogama, kao i našim druženjem u ovim vremenima koja svaki dan odnose takve dobre duhove iz naših života. Hvala za uspomene i sve ono što nas spaja u dobru. Davor Janjić je onaj zbog kojeg su se mnoge generacije mladih ljudi odlučile baviti glumom, a početak je film 'Ovo malo duše', kojem je on utkao svoj duh. Zato putuj, dobra dušo, dobri brate moj... Putuj u vječnost svoju i pronađi istinski mir. Saučešće porodici i svima onima koji su te osjećali svojim", napisao je Bešlagić.

Davor Janjić preminuo je u 54. godini života u Beogradu na Vojnomedicinskoj akademiji, a posljednjih nekoliko godina imao je ozbiljnih zdravstvenih problema. Rođen je 18. studenog 1969. u Tuzli, studij glume završio je u Sarajevu, a od 1997. godine radio je i živio u Sloveniji. Ostat će upamćen po nizu upečatljivih uloga, poput onih u filmovima "Čaruga" Rajka Grlića i "Ovo malo duše" Ademira Kenovića.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Marin, MasterChef - 1 Luka Marin, MasterChef - 2 Luka Marin, MasterChef - 3 Luka Marin, MasterChef - 4 +19 Luka Marin, MasterChef - 5 Celebrity Zbog prijateljstva je izgubio natjecateljski duh, a evo s kim se najviše zbližio: "Njoj bih se došao izjadati, mislim da smo se povezali za dugo vremena"  

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović Juraj Zigman i supruga Ines Perović +19 Juraj Zigman i supruga Ines Perović Celebrity Dizajner Juraj Zigman u rijetkom izlasku sa suprugom, ne zna se ni kad su stali pred oltar, a uspješno skrivaju i sina

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene