Ma, nema do princa Louisa!

Evo u kojem su trenutku fotografi uhvatili najnestašnijeg člana kraljevske obitelji kojeg javnost obožava!

Princ Louis Princ Louis Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis i princeza Charlotte - 7 Princ Louis i princeza Charlotte - 6 Princ Louis i princeza Charlotte - 4 Princ Louis i princeza Charlotte - 1 Princ Louis i princeza Charlotte - 2 Princ Louis i princeza Charlotte - 5 Princ Louis i princeza Charlotte - 3 Princ Louis i princeza Charlotte - 2 Princ Louis i princeza Charlotte - 1 +20 Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 2 Galerija

Princ Louis od svojih smiješnih grimasa nije odustao ni na svečanoj krunidbi svog djeda Charlesa, evo kakvog su ga fotografi uhvatili.

Najmlađe dijete princa Williama i Kate Middletonprinc Louis ponovno je zabavljao javnost na krunidbi svoga djeda, kralja Charlesa III.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. Otkrio kako se osjeća Kralj Charles vratio se kraljevskim dužnostima pa obišao mjesto koje za njega sada ima drugo značenje, susret s jednom osobom dirnuo je javnost

Poznato je otprije da maleni voli raditi smiješne grimase gdje god se pojavi s roditeljima, a tako je bilo i ovog puta kad se ispred Westminsterske opatije mrštio dok ga je njegova sestra Charlote držala za ruku, a fanove koji su pratili procesiju na putu do opatije zabavljao je iz automobila, gdje je mahao okupljenoj masi.

Za vrijeme mise princu je očito bilo dosadno pa su ga fotografi uhvatili dok je zijevao, a nekoliko je puta i svojoj starijoj sestrici svašta pokazivao prstom i pričao joj.

Na krunidbu je odjenuo tamnoplavi kaput i crne hlače.

Louisov stariji brat, devetogodišnji princ George, dobio je važnu ulogu na krunidbi svojeg djeda, kralja Charlesa III. Kao jedan od paževa, George je nosio Charlesov raskošni imperijalni plašt, izrađen 1821. za Đuru IV., koji su na krunidbama nosili svi monarsi od tada.

George je svečano koračao za djedom odjeven u službenu uniformu, a svoju prvu službenu kraljevsku dužnost odradio je s ozbiljnim izrazom lica i kao pravi profesionalac.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Charlotte Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Princeza Charlotte i princ Louis Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 2 +29 Princ William, Kate Middleton, princeza Charlotte i princ Louis - 1 Celebrity Preslatka gesta princeze Charlotte prema mlađem bratu i miljeniku javnosti, princu Louisu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor zajednička večera - 15 Survivor zajednička večera - 14 Survivor zajednička večera - 4 Survivor zajednička večera - 10 +26 Survivor zajednička večera - 12 Celebrity Kandidati Survivora prvi put se istuširali i uredili nakon dva duga mjeseca, izgledom su iznenadili jedni druge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene