"Nestvarno lijepa"

Rozga u kožnoj suknji s visokim prorezom oduševila pratitelje, ali i bliskog muškarca s kojim je često viđamo u javnosti

Jelena Rozga Jelena Rozga Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga i Matija Cvek - 3 Jelena Rozga i Matija Cvek - 4 Jelena Rozga i Matija Cvek Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 2 Jelena Rozga i Ljupka Gojić Mikić - 3 Jelena Rozga Jelena Rozga Jelena Rozga - 1 Jelena Rozga - 2 +19 Matija Cvek i Jelena Rozga Galerija

Jelena Rozga podijelila je novu fotografiju na svom Instagram profilu koja je osim pratitelja, oduševila i trenera Antu Burazina.

Naša pjevačica Jelena Rozga pozirala je u crvenoj prostoriji pozdravljajući u opisu nadolazeći mjesec.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

Na sebi je imala crnu kožnu suknju s opasnim prorezom koji je pokazao njezine zgodne noge te su one pale u prvi plan, a na nju je kombinirala crnu dolčevitu s prorezom kod ramena. Crne visoke čizme na petu i valovita frizura dodatno su začinile cijeli modni izričaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Njezin trener Ante Burazin odmah joj je uputio emotikon smajlića sa zaljubljenim očima, a ni sami pratitelji nisu mogli preskočiti objavu:

"Jaka žena", "Nestvarno lijepa", "Predivna", "Krasna", "Zgodna", "Savršena".

Rozga sa zgodnim trenerom rado obilazi evente te ne skriva koliko uživa u njegovom društvu.

Jelena je nedavno objavila obradu pjesme ''Zar je ljubav spala na to'' u duetu sa Matijom Cvekom.

Posebno ju je oduševila činjenica da Matija na svojim koncertima izvodi neke njezine stare pjesme.

'''Suze biserne' na njegovom su repertoaru na svakom koncertu. Nitko se od mlađih pjevača nije toga ranije sjetio i to mi je genijalno. Svaka mu čast na tome, pogotovo jer je riječ o pjesmi koja je, kad je izašla, izazvala različite reakcije, a kasnije je bila megahit. Dandanas kad krene ta pjesma, svi polude'', izjavila je Jelena.

Kod odabira pjesama Jelena se vodila kao i uvijek i u svemu svojim srcem, pa je i naslov albuma ''Minut srca mog'' simboličan osvrt na njen veliki hit iz 1996. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 6 Celebrity Pored ovakvog dekoltea teško je bilo Nives gledati u oči, njene bujne grudi bile su u nikad krupnijem planu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 4 Irina Shayk - 5 +22 Irina Shayk - 6 Celebrity Čudnije vruće hlačice još nismo vidjeli, nisu uspjele ostati čak ni u sjeni raskošnog gornjeg dijela

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene