Pojavila se u seksi izdanju

Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

Jelena Rozga - 4 Jelena Rozga - 4 Tomislav Miletić/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 Jelena Rozga - 6 Jelena Rozga Maja Šuput, Jelena Rozga, Izabel Kovačić Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga +0 Jelena Rozga - 4 Galerija

Jelena Rozga pojavila se na gala događaju u Zagrebu sa svojim trenerom Antom Burazinom, s kojim je često viđamo, a za ovu je prigodu obukla seksi odijelo u kojem je istaknula bujni dekolte i pokazala gola leđa.

Pjevačica Jelena Rozga ukrala je svu pozornost na jednoj gala zabavi u Zagrebu, na kojoj se pojavila u seksi izdanju i sa zgodnom pratnjom.

Pogledaj i ovo Jelena Rozga - 5 zgodni oboje Jeleni Rozgi ovakav osmijeh može izmamiti samo jedan frajer, u njegovu društvu baš uvijek posebno blista!

Radi se o njezinu treneru Anti Burazinu, s kojim je često viđamo, a dok je pozirala u njegovu zagrljaju, Rozga je razvukla široki osmijeh. Oboje su za ovu prigodu obukli crna odijela, a pjevačica je odabrala model u kojem je istaknula svoj bujni dekolte, a otkrila je i gola leđa, pa je bila pravi mamac za poglede.

Rozga je nedavno otvoreno progovorila o svojem ljubavnom životu i potvrdila je da nije u vezi, a objasnila je i zašto.

"Ponekad bih nešto i trpjela, ali sada više ne, ne da mi se. Jednostavno, ako se ne razumijemo, onda bolje ne. Želim da mi život bude lijep, ispunjen pjesmom. Radim posao koji volim najviše na svijetu, glazba je nešto najdivnije, popeti se na binu i pjevati dva sata pjesme koje ljudi znaju apsolutno od početka pa do kraja, to je ljepota. Ja imam lijep život, ne mogu reći da je meni loše, imam i dobrih i loših dana, kao i svi, ali meni je zaista lijepo", priznala je pjevačica u emisiji Grand news.

Ljubavni život pjevačice već godinama intrigira javnost, a njezina posljednja poznata veza bila je s violončelistom Stjepanom Hauserom, s kojim je prekinula nakon 2017., nakon dvije godine veze.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan i Anita Lovren Dejan i Anita Lovren - 1 Dejan i Anita Lovren - 2 Dejan i Anita Lovren - 3 +4 Dejan i Anita Lovren - 4 Celebrity Hrvat koji slovi za našeg najzgodnijeg nogometaša stigao na vjenčanje sa suprugom u vrlo rijetkom zajedničkom izlasku!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ivanka Trump Ivanka Trump - 6 Ivanka Trump - 5 Ivanka Trump - 4 +2 Ivanka Trump - 3 Celebrity Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene