Vraški dobro!

Jelena Karleuša tijelo je prekrila crvenom bojom, a pozornost pratitelja ukrao je detalj na stražnjici: ''Boginjo!''

Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 8 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 9 Jelena Karleuša - 8 Jelena Karleuša - 7 +22 Jelena Karleuša - 6 Galerija

Jelena Karleuša objavila je fotografije svog kostima za Halloween, a detalj na njezinoj stražnjici svima je ukrao pozornost.

Jelena Karleuša, srpska turbofolk-zvijezda, objavila je nove fotografije na svojem Instagramu i pokazala u što se kostimirala za najstrašniju noć u godini, Noć vještica.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša na Beoviziji 2004. godine bila je favorit, ali... Karleuša nakon 20 godina progovorila o nepravdi na Beoviziji: "Bila sam razočarana i potresena, tada sam prvi put u životu probala..."

Po uzoru na brojne strane države koje slave Halloween, Karleuša se kostimirala u vraga, a cijelo tijelo prekrila je crvenom bojom.

Grudi je prekrila svjetlucavim detaljima, a bujnu stražnjicu ukrasila je jednim posebnim dodatkom – velikim crvenim repom.

Na čelo je nalijepila i rogove, a svoju prepoznatljivu dugu plavu kosu ispeglala je i raspustila, dok je na nogama imala visoke crvene čizme koje su sezale do pola bedara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Njezini obožavatelji bili su kreativni u komentarima: ''Praštaj sveti Luka!'', ''Udari me tim repom'', ''Nisam vidjela ženu s dvoje djece, a da je toliko lijepa'', ''Ženo koliko si lijepa, boginjo'', ''Vrag nikad nije izgledao bolje!'' 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)

Na svojim pričama otkrila je i kako su je pripremali, a pokazala je i kako joj prijateljica nanosi crvenu boju spužvicom na stražnjicu.

Jelena ovim outfitom nije ništa posebno iznenadila pratitelje jer su od nje navikli na neobične i seksi kombinacije, a imali su i velika očekivanja s obzirom na kostim od prošle godine, kad se transformirala u krvavu časnu sestru.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Karleuša (@karleusastar)


1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Korotkina - 8 Natasha Korotkina - 5 Natasha Korotkina - 6 Natasha Korotkina - 4 +25 Natasha Korotkina - 7 Celebrity Ukrajinska plesačica iz Supertalenta hit je na društvenim mrežama, najviše je hvale žene: "Ja bih je pustila da prođe i da se samo pojavila koliko je zgodna"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Izabel i Matea Kovačića Izabel Kovačić - 2 Izabel Kovačić - 3 Izabel Kovačić +10 Izabel Kovačić - 2 Celebrity Izabel Kovačić pokazala dio londonskog doma u kojem živi sa suprugom Mateom: ''Sofa je genijalna!'

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene