''Padam u nesvijest!''

Karleuša osvanula u identičnom outfitu kao jedna od najpoznatijih žena na svijetu, a onda je objavila i provokativni video!

Jelena Karleuša - 3 Jelena Karleuša - 3 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 7 Jelena Karleuša - 6 Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša Jelena Karleuša +23 Jelena Karleuša Galerija

Jelena Karleuša javnosti je poznata po svojim neobičnim i jedinstvenim kombinacijama.

Regionalna diva Jelena Karleuša podijelila je fotografije na kojima neodoljivo podsjeća na američku zvijezdu Kim Kardashian.

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša i Georgina Rodriguez - 4 kakav trenutak! Karleuša u društvu Ronaldove Georgine prošetala modnom pistom u Parizu, a na istom mjestu našla se još hrpa velikih svjetskih zvijezda!

Pozirala je u crnom svilenom kombinezonu na koji je zaogrnula plišani tirkizni šal. Zalizani rep i posebne naočale te čizme na petu dodatno su ukrasile njezin stajling. Neobično je to što je u identičnom stajlingu viđena i Kim Kardashian pa se da zaključiti kako Karleuša rado prati njezine trendove.

Njezini pratitelji uputili su joj niz komplimenata ispod posta:

"Kraljica estrade", "Grmiš", "Modna ubojica", "Diva", "Sexy dama", "Wow".

Jelena je podijelila i video na kojem joj je stražnjica u prvom planu, a na sebi ima steznik. Kosom i rukama pokrila je gole grudi, a svu pažnju usmjerila je na pozadinu. 

U opisu je napisala: "Ovo je steznik za podizanje stražnjice koji obožavam nositi".

Njezini pratitelji na ovaj video prizor nikako nisu mogli ostati imuni pa su je obasipali komentarima:

"Padam u nesvijest", "Brutalno", "Uffffff.", "Mega riba", "Najbolja guza, definitivno", "Nije mi dobro od ove snimke", "Goriš".

Inače, na društvenoj mreži TikToka pojavio se video s njezinog koncerta koji je realno prikazao kako Jelenino tijelo izgleda bez Photoshopa.

Iako je na Instagram profilu njezino tijelo zategnuto i bez mane, čini se kako je na stvarnoj snimci ipak sve malo drugačije.

Energična pjevačica u trenutku plesa pokazala je da njezino tijelo ipak nije u potpunosti savršeno kako ga ona prikazuje na društvenim mrežama.

Ispod videa nizala su se pitanja začuđenih fanova kojima je zasmetalo njezino lažno prikazivanje pa su je upitali "A gdje ti je sada Photoshop?".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 6 Celebrity Pored ovakvog dekoltea teško je bilo Nives gledati u oči, njene bujne grudi bile su u nikad krupnijem planu!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin - 7 Stjepan Vukadin - 6 Stjepan Vukadin - 4 Damir Tomljanović, Melkior Bašić, Stjepan Vukadin - 5 +22 Stjepan Vukadin - 1 Celebrity Član žirija omiljene kulinarske emisije objavio fotografiju svog favorita: ''Ja nešto slađe odavno nisam vidjela!''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene