svaka čast za ideju!

Evo tko je zaslužan za poklon koji je Joško Gvardiol darovao svojoj majci: ''Bila mi je čast''

Joško Gvardiol Joško Gvardiol Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Slika Joška Gvardiola i njegove majke Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 4 Joško Gvardiol - 3 Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol Joško Gvardiol - 1 Joško Gvardiol - 2 +22 Joško Gvardiol - 4 Galerija

Joško Gvardiol svojoj je majci za Božić dao poseban poklon, a slikarica koja je fotografiju pretočila na platno otkrila je da joj je neizmjerno drago zbog toga.

Naš mladi reprezentativac i trenutačno najpopularniji nogometaš Joško Gvardiol svojoj je majci za Božić poklonio poseban dar.

Pogledaj i ovo Joško Gvardiol slavi 22. rođendan Možete li zamisliti Joška Gvardiola bez brade? Pogledajte kako je izgledao na početku karijere, nećete ga tako lako prepoznati!

Fotografiju koja je obišla cijeli svijet nakon prolaska Hrvatske u osminu polufinala Svjetskog prvenstva na platno je pretočila jedna ukrajinska slikarica.

Olena Sokolovska objavila je fotografiju portreta na svojem profilu te dodala opis da joj je bila čast slikati Gvardiola.

"Bila mi je čast slikati hrvatskog junaka", napisala je.

U komentarima je dodala i da joj nije bilo teško slikati lijepog čovjeka, a ovaj će poklon zauvijek ostati uspomena obitelji Gvardiol.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLENA SOKOLOVSKA (@sokolovska.art)

Inače, Olena je rođena u Ivano-Frankivsku u Ukrajini. Završila je studij na Lavovskoj akademiji likovne i primijenjene umjetnosti, izobrazbu anatomije slikarstva i crteža, a od 2005. godine živi u Hrvatskoj, u Zagrebu, gdje ima svoj atelje, piše na službenoj stranici Galerije ''Sokolovska''.

A Joško je objasnio i zašto se odlučio na ovaj potez.

"Tražio sam da netko tu fotografiju nacrta i da je majci poklonim za Božić", izjavio je Joško za RTL te dodao kako im nije lako nakon što je stekao dodatnu slavu.

"Nije ni njima bilo lako, ni mami, ni tati, ni sestrama. Puno toga događalo se u ta dva tjedna i ono što bi oni vjerojatno voljeli je da se taj hype malo smiri, ali u redu. Malo sada vide kako je i meni", zaključio je.

Joško inače voli provoditi vrijeme s obitelji, a božićne dane posebno im je posvetio nakon velikog osvajanja bronce u Katru i povratka s nogometnom reprezentacijom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor i Antonina Mešin Igor Mešin +26 Maja Šuput i Igor Mešin - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda supruga Igora Mešina, rijetko se pojavljuju skupa u javnosti, a vole se još od mladih dana!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić - 11 +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari u tangicama izrazila samo jednu skromnu želju, a neki na ovaj prizor nisu bili spremni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene