Nije dugo čekala

Prvi muž joj je svima dobro poznati zavodnik, ni drugi brak joj nije uspio, ali utjehu je već našla kod liječnika koji izgleda kao model

Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 5 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 6 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 4 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 3 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 2 Michelle Hunziker i Giovanni Angiolini - 1 Giovanni Angiolini - 5 Giovanni Angiolini - 4 Giovanni Angiolini - 3 +9 Giovanni Angiolini - 2 Galerija

Michelle Hunziker uživa na jahti s novim dečkom Giovannijem Angiolinijem, a oboje su se pohvalili svojim isklesanim tijelima.

Manekenka Michelle Hunziker uhvaćena je fotoaparatima paparazza na plovidbi jahtom na Sardiniji s novim dečkom Giovannijem Angiolinijem.

Pogledaj i ovo Michelle Hunziker a izgleda upola mlađe Teško je povjerovati da ovu ženu krasi titula bake, bivša supruga miljenika žena i sama se šali na taj račun!

Par je na jahti pokazao svoja isklesana i utrenirana tijela, a manekenka je i u 46. godini zadivila zavidnom figurom.

Manekenkin novi dečko talijanski je poznati liječnik, a sudeći po izgledu, na prvu bi svima palo na pamet da je uspješni model.

Švicarka je u kupaćem kostimu svijetloplave boje uživala u suncu, a potom su se odlučili rashladiti u moru, nakon čega je liječnik nježno ogrnuo djevojku ručnikom i uzeo je u zagrljaj.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michelle Hunziker (@therealhunzigram)

Michelle je prije Giovannija imala dva propala braka, a prvi joj nimalo nije bio idealan.

Proslavila se kao supruga talijanskog miljenika žena, glazbenika Erosa Ramazzottija (58), s kojim je bila u braku od 1998. do 2009. godine.

Njihovoj ljubavi presudio je kult Warriors of Light, čija je Michelle bila članica pet godina, a stroga pravila branila su joj seksualne odnose, alkohol, pušenje, pa čak i masturbiranje.

Detalje o sekti koju je napustila otkrila je u svojoj biografiji "A Seemingly Perfect Life", u kojoj je, među ostalim, napisala i kako je živjela u uvjerenju da je Isusova sestra te reinkarnacija nacističke nevjeste.

Ramazzoti joj je bezuspješno pokušavao ukazati na njihov loš utjecaj, no na kraju je to presudilo njihovu braku. Papire za razvod podnijeli su 2002. godine, a on je finaliziran tek sedam godina kasnije.

Brak s Ramazzotijem ovoj rođenoj Švicarki donio je talijansko državljanstvo, ali i brojne voditeljske angažmane u velikim talijanskim TV kućama.

Bivši supružnici zajedno imaju kćer Auroru, kojoj je Eros posvetio pjesmu "L'aurore", dok je za Michelle napisao hit "Più bella cosa".

Michelle se 2014. udala za poduzetnika Tomasa Trussardija, s kojim je dobila kćeri Sole i Celeste, no i oni su početkom ove godine okončali svoj brak.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 1 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 5 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 4 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 3 +14 Lucia Rivera Romero i Nacho Mendez - 2 Celebrity Mlađahna manekenka skinula badić i prošetala plažom na odmoru s dečkom, nije se zamarala ostalim kupačima

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 4 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 1 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 2 Alex Rodriguez i Kathryne Padgett - 3 +21 Alex Rodriguez - 18 Celebrity Na glasu je kao ženskaroš, a nove fotke neće mu pomoći da se riješi tog neslavnog nadimka koji se veže uz njegovo ime

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene