show koji ga je proslavio

Serija u kojoj Volodimir Zelenski glumi predsjednika ponovno je dostupna, prestao ju je snimati zbog stvarne kampanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Netflix je na svoju platformu vratio seriju "Sluga naroda" u kojoj ukrajinski čelnik Volodimir Zelenski glumi predsjednika.

Prije nego što je postao predsjednik Ukrajine, Volodimir Zelenski je bio uspješan glumac i komičar. Jedna od najvećih streaming platformi na svijetu, Netflix, sada je vratila na svoj kanal seriju "Sluga naroda" zahvaljujući kojoj se Zelenski i proslavio.

Pogledaj i ovo Baby Lasagna na Dori 2024 - 2 je li pobjeda na eurosongu moguća? Hrvatska se popela na eurovizijskim kladionicama, ispred Baby Lasagne je samo Ukrajina!

"Tražili ste i vratilo se", stoji u objavi Netflixa na Twitteru.

Priča serije prati učitelja koji neočekivano postaje predsjednik nakon što je video u kojem se žalio na korupciju postao viralan. Netflix je sada objavio jednu sezonu dostupnu u Hrvatskoj, a serija ukupno ima njih tri.

Serija je svjetlo dana ugledala 2015. godine, a neki su komentirali kako je upravo ona pomogla Zelenskom da sjedne u predsjedničku fotelju Ukrajine 2019. godine. Upravo zbog kampanje novih nastavaka nije bilo jer je Zelenski pokrenuo političku karijeru u stvarnom životu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) +0 Nataša Bekvalac (Foto: Instagram) Celebrity Regionalna zvijezda pozirala je omotana samo u ručnik i tu fotku objavila, izazovni selfie postao je hit kod njenih fanova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene